TR
slider image 1
slider image 2
slider image 3
slider image 4
slider image 5
slider image 6

Dry Steak House Göktürk

Eyüp · Izgara & Steak · $$$$

About Dry Steak House Göktürk

Yüzlerdeki gülümseme, lezzetle ilgiliyse yumuşacık etleri ve renkli servisiyle Dry Steak House'ta bir masada oturduğunuzu tahmin edebiliriz. Farklı saklama ve marinasyon teknikleri, özel temin edilen etleriyle gerçek bir lezzet adresi Dry Steak House.

Adres

Dry Steak House Göktürk
Göktürk Merkez Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:No:14
34050 Eyüp/İstanbul

Açılış Saatleri

Şimdi açık - Kapanış saati 22:00
Cuma
09:00 - 22:00
Cumartesi
09:00 - 22:00
Pazar
09:00 - 22:00
Pazartesi
09:00 - 22:00
Salı
09:00 - 22:00
Çarşamba
09:00 - 22:00
Perşembe
09:00 - 22:00

Şefin Seçimi

63844534-A2AC-494D-B21D-64CAAF740CA9

Steak

Newyork Steak

300 gr
TRY35.00

Mozeralla Köfte

240 gr
TRY18.00

Flank

300 gr
TRY35.00

Dry Antrikot

450 gr
TRY40.00

Burger

150 gr
TRY18.00

Kuzu Sırt

300 gr
TRY45.00

Kasap Sucuk

250 gr
TRY20.00

Bonfile

250 gr
TRY32.00

Şaşlık

300 gr
TRY35.00

Daha fazla bilgi

Göktürk'te, ertseverlerin içeri adımını atar atmaz kendini mutlu hissettiği, rahat dekorasyonuyla kendini evinde gibi hissettiği farklı bir yer Dry Steak House. Etin uzun süre özel koşullarda dinlendirilerek farklı lezzet ve aromaya kavuşturma işlemine "dry aging" deniliyor. Dry Steak House da gerek bu teknikle dinlendirilen etleri gerekse farklı marinasyon ve özelliklerde saklanan etleriyle her zaman farkını ortaya koyuyor. Menüdeki dry steak, dana pirzola, t bone steak, dana antrikot, sucuk, kuzu antrikot, lokum ve tatlı olarak da katmer sevenlerinden ve müdavimlerden özel ilgi gören tatlar arasında... Eğer sizler de Dry Steak House'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.

2 Kişiler
123456789101112
Bugün (Cuma)
Ekim 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Zaman seçin:
sosyal
Uygulamalar
©2017 Quandoo GmbH. Tüm hakları saklıdır