Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Duayen Meyhane

Duayen Meyhane

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Duayen Meyhane restoranının fotoğrafı
Duayen Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Duayen Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00

Duayen Meyhane hakkında daha fazla

Beşiktaş'ın kendine has capcanlı sokaklarında tecrübeli işletmecilerin elinden çıkan özel bir yer Duayen Meyhane... Günlük taze balıkları, meze çeşitleri, ara sıcakları ve çok daha fazlasıyla damaklarınızı bayram yerine çeviren mekan, "ayın duayeni" gibi renkli konseptleriyle de yüzleri güldürüyor. Sizlere dostlarınızla bu hoş mekanın tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Duayen Meyhane adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Duayen Meyhane adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Balık da sunar

Duayen Meyhane adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Duayen Meyhane adlı restoranın park yeri yoktur.

Duayen Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beşiktaş'ın her rengi içinde bulunduran farklı atmosferi, kıpır kıpır sokaklarının da o farklı renklerle boyalı özel bir yere dönüşmesini sağlıyor. Bu özel semtte, lezzetler de mekanlar da insanlar da kendi rengini taşımayı seviyor. Beşiktaş'ta karşınıza çıkan Duayen Meyhane de, kendine has özellikleri olan gerçek bir Beşiktaş mekanı. Sektörün tecrübeli işletmecleri tarafından kurulan Duayen Meyhane, günlük taze balık çeşitleri, ara sıcaklar, zengin meze çeşitleri ile hizmet veriyor. Beşiktaş'ın merkezinde, cıvıl cıvıl bir lokasyonda, seçkin misafirlerini ağırlayan işletme, lezzetin yanı sıra temizlik kurallarını da ön planda tutan bir anlayışa sahip. 40 kişi iç ve 80 kişi iç - dış oturma kapasiteli Duayen Meyhane doğum günleri, nikah öncesi ve sonrası yemekleri , şirket motivasyon yemekleri ve benzeri organizasyonlar için de yüz güldüren bir tercih haline geliyor.