Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Yeniköy
Emek Cafe

Emek Cafe

Türk

Ana menü fiyatı ortalama10

Yeniköy, Istanbul şehrindeki Emek Cafe restoranının fotoğrafı
Emek Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Emek Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
06:00 - 23:00
Friday
06:00 - 23:00
Saturday
06:00 - 23:00
Sunday
06:00 - 23:00
Monday
06:00 - 23:00
Tuesday
06:00 - 23:00
Wednesday
06:00 - 23:00

Emek Cafe hakkında daha fazla

Boğaz’ın en güzel semtlerinden Yeniköy’de, denizin kokusunu içinize doya doya çekebileceğiniz özel konumuyla sizleri ağırlayan Emek Cafe, müdavimi olacağınız bir yer. 1965’ten beri konuklarını ağırlayan bu özel mekanda menemen ve serpme kahvaltıyla güne başlamak adeta bir ritüel halini almış vaziyette. Siz de sevdiklerinizle özel bir gün geçirmek istiyorsanız adresiniz Emek Cafe.

Sıklıkla sorulan sorular

Emek Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Emek Cafe adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Emek Cafe adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Emek Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul Boğazı’nın en güzel manzaralarından birini, içinize çekebileceğiniz özel deniz kokusuyla birleştirmeyi başaran Yeniköy’de tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz efsanevi bir mekan var. Yeniköy Emek Cafe, 1965 yılından beri tadı damağınızda kalacak lezzetleri muhteşem bir manzara eşliğinde konuklarına sunuyor. Dış mekanında Boğaz’ı yanı başınıza getiren Emek Cafe, iç mekanında ahşap dokusunu ve nostaljik ortamını korumayı başarıyor. Başta menemenleri, sıcacık börekleri ve taptaze kahvaltı çeşitleriyle tercih sebebi olan mekan, gün boyu farklı lezzetlerle de konuklarının karşısına çıkıyor. Eğer sizler de Emek Cafe’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.