Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Levent
Escale

Escale

Dünya Mutfağı, Akdeniz, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama40

6/6

2 değerlendirme

Levent, İstanbul şehrindeki Escale restoranının fotoğrafı
Escale için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Escale hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00

Escale hakkında daha fazla

Kanyon'da, usta isimlerden gerçek bir lezzet durağı karşınızda: Escale! Blue Topaz, Topaz ve Colonie gibi markalarla İstanbul'un eğlence ve lezzet yaşamına incelikli hediyeler sunan Gülin ve Yücel Özalp'in sizlerle buluşturduğu Escale, adını Fransızca "durak" kelimesinden alıyor. Ege'den getirilen ağaçlar ve geniş mimarisiyle ferahlatılan, et çeşitleri ve zeytinyağlıları başta olmak üzere enfes tatlarla damaklarınızı şenlendiren mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Escale restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Escale adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Escale adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Akdeniz, Avrupa da sunar

Escale restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yeme-içme dünyasında Topaz, Blue Topaz, Colonie gibi birbirinden farklı, tekrar etmeyen konseptlerin yaratıcısı Yücel&Gülin Özalp çifti birikimlerini şimdi de ‘brasserie’ olarak hizmet veren Escale’de ortaya koyuyor. İyi yemeği, iyi servis ve iyi müziği tercih eden herkesin Kanyon’daki ‘buluşma noktası’ olacak Escale, misafirlerine kusursuz servis anlayışıyla bütünleşen bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Şık ama rahat bir atmosfer vaat eden mekan, dekorasyonunda bolca kullanılan bitki ve yeşilliklerle dolu bahçesiyle ferahlık hissi veriyor.
Tutkumuz iyi yemek... Escale ekibi, dünya lezzetlerini yerel tatlarla birleştirirken, sokaktan aldığı ilhamı da mutfağına taşıyor. Günlere ve saatlere göre değişiklik gösteren Escale’in açık mutfağından taşan enerji tüm salona yayılıyor. 250 kişilik oturma kapasitesi ile içindeki iki farklı salonda hizmet verecek Escale, mutfağından çıkan benzersiz lezzetleri, patisseriesi ve şarküterisiyle günün her saati için bol çeşitli alternatifler sunuyor. Escale’den yayılan enfes kahve kokusu hem kalabalığa karışmak hem de kalabalıklardan uzaklaşıp laptopuyla kendi kendine vakit geçirmek isteyenler için güzel bir seçenek oluyor.
Escale’in “ikonik barı” Akşam saatlerinde Escale’in 12 metrelik ikonik barında servis edilecek imza kokteyller özellikle iş çıkışı günün yorgunluğunu atmak isteyen veya trafik saatinin geçmesini bekleyen çalışanların ‘akşamüstü ritüeli’ olacak; çalışanlar için iş çıkışı Escale’e uğramak alışkanlık yaratacak. Günün her saati canlı, lezzetli ve ritmik…
Konsepti, tasarımı ve görsel kimliği Koray Özgen tarafından geliştirilen, uygulaması ise AKS Mimarlık, Murat Öztürk tarafından yapılan Escale’in dekorasyonunda ve detaylarında şehrin ve içinde bulunduğu Kanyon’un ritmini hissettiriyor. Kanyon dinamizminde bir durak olan Escale’in ışığı ve havayı geçiren, yeşili kucaklayan atmosferi, işlevselliğin ön planda olduğu tasarımıyla bütünleşiyor. Günün her saati için ‘iyi bir fikir’ olan Escale şehrin ve dinamizmin merkezinde kendini buluyor.