Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Fatih Karadeniz Pidecisi

Fatih Karadeniz Pidecisi

Türk

Ana menü fiyatı ortalama17

Fatih, İstanbul şehrindeki Fatih Karadeniz Pidecisi restoranının fotoğrafı
Fatih Karadeniz Pidecisi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fatih Karadeniz Pidecisi hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:30
Thursday
10:30 - 22:30
Friday
10:30 - 22:30
Saturday
09:30 - 15:30
Sunday
09:30 - 15:30
Monday
Kapalı
Tuesday
10:30 - 22:30
Wednesday
10:30 - 22:30

Fatih Karadeniz Pidecisi hakkında daha fazla

Gerçek lezzet efsaneleri ancak büyük bir özenin, emeğin ve çalışmanın sonucu ortaya çıkabilir. 1957'den beri İstanbul'un en güzel pidelerini yapan, defalarca "en iyi" listelerine seçilen, gurmelerin tercihi Fatih Karadeniz Pidecisi'nde sizin için ayrılmış özel bir sofraya davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Fatih Karadeniz Pidecisi adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Fatih Karadeniz Pidecisi restoranında vardır.

Fatih Karadeniz Pidecisi adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fatih Karadeniz Pidecisi adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Fatih Karadeniz Pidecisi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Mehmet Yazıcı 1957'de Fatih Karadeniz Pidecisi'ni açtığında aklında öğrendikleri, bildikleri, kendisinin de yemekten hoşlandığı gerçek Karadeniz pidesini misafirlerine sunmaktan başka bir şey yoktu. Mehmet Yazıcı, tüm İstanbul'a gerçek pide lezzetini tanıtırken ikinci kuşaktan başka bir "Yazıcı" babasının omuzlarından bu yükü almaya hazırlanıyordu. Baba Mehmet Yazıcı'nın vefatının ardından 15 yılı aşkın süredir işlerin içinde olan Mustafa Yazıcı babasının bıraktığı yerden bu lezzet efsanesini taşımaya devam etmiş. "Mavi ateş"in değmediği, odun ateşinde pişen pidelerin lezzetinin kaynağı, malzemelerin kendi alanında en iyi yerlerden getirilip işin ustaları tarafından pişirilmesi. Peynir ve tereyağı Trabzon'dan, yumurta Afyon'dan, hamur unu Konya'dan özel olarak temin ediliyor. Kuşbaşı iyi dinlendirilmiş etten, kıyma ise hiçbir baharat katılmadan misafirlere sunuluyor. Size kalan ise odun ateşinde pişmiş son derece doyurucu pideyi ek gelen tereyağı ile gönlünüzce tatlandırdıktan sonra ağzınıza atmak... Mekanın sütlaçının da en az pidesi kadar meşhur olduğunu hatırlatalım.