Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Gümüslük
Fenerci Restaurant

Fenerci Restaurant

6/6

1 değerlendirme

Gümüslük, Bodrum şehrindeki Fenerci Restaurant restoranının fotoğrafı
Fenerci Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fenerci Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00
Thursday
09:00 - 00:00

Fenerci Restaurant hakkında daha fazla

Bodrum’da huzurun, tarihin, kültürün bir arada bulunduğu; denizin hediyelerinin en çarpıcı şekilde masalarınızda buluştuğu belde Gümüşlük’te, dünyayı güzelleştiren özel bir yer Fenerci Restaurant. Enfes deniz ürünleri, deniz manzarası ve çok daha fazlası Gümüşlük Fenerçi Restaurant’ta sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fenerci Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Fenerci Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Fenerci Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Fenerci Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Fenerci Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bodrum Yarımadası'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Myndos ile iç içe yaşayan Gümüşlük’te 15 yıldan fazla süredir turizme hizmet veren Gümüşlük Fenerci Restaurant, Tavşan Adası’na geçiş noktasında bulunuyor. Siz adayı gezerken, verdiğiniz siparişler uzman personel tarafından hazırlanıyor. Bodrum'dan gelecekseniz, garajdan kalkan dolmuşlar ile 20 dakikada Gümüşlük'e ulaşabiliyorsunuz. Hemen birkaç adım sonra, koy adeta sizi kucaklar gibi karşınıza çıkıyor. Vaktiyle volkanik bir krater gölü olan, balıkçılar ve denizcilerin sığındığı bu korunaklı, doğal limanda siz de kendinizi güvende hissedecek, doyumsuz günbatımlarının etkisinden kurtulamayacaksınız... Güler yüzlü servis anlayışı, günlük balıklar, leziz mezeler ve muhteşem ortamıyla Fenerci Restaurant Gümüşlük’ün mutlaka uğranması gereken mekanlarından biri. Fenerci Balık Restaurant Gümüşlük’te sessizliğin gölgesinde doğa ile içiçe vakit geçirmek için rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden yaptırabilirsiniz.