Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Feriha Cafe

Feriha Cafe

Dünya Mutfağı

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Feriha Cafe restoranının fotoğrafı
Feriha Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Feriha Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00

Feriha Cafe hakkında daha fazla

Günün her saati bambaşka bir canlılıkla dolu olan Kadıköy balık pazarının huzurlu sokaklarından birinde yer alan Feriha, zengin kahve ve soğuk içecek menüsü ile size kalabalıktan kaçış imkanı sunarken tatlılarıyla da neşenizi yerine getiriyor. Bölgeye yolu düşen pek çok kişinin mutlaka çay ya da kahve içmek için uğradığı yerlerden biri olan Feriha, huzurlu ortamıyla hayatı seyredebileceğiniz güzel bir pencere açıyor. Kahveleriyle olduğu kadar frapeleriyle de öne çıkan mekan, Kadıköy’de en sevdiğiniz duraklardan birisi olacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Feriha Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Feriha Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Feriha Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Feriha Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Balık tezgahları, şarküteri dükkanları, aktarlar ve meyhanelerle rengarenk bir yapıya sahip olan Kadıköy balık pazarının en sakin sokaklarından birinde yer alan Feriha, şehrin hızlı koşturmacasına ara vermek isteyenler için ideal ortamı sunuyor. Mutlu bir şekilde içeceğinizi yudumlarken dört bir yana giden insanları izleyebileceğiniz, arkadaşlarınızla bir tatlı paylaşabileceğiniz Feriha’nın zengin içecek menüsü keyfinize keyif katıyor. Leziz kahveleri, değişik karışımlardan bitki çayları, değişik aromalar barındıran Türk kahveleri ve frapeleri ile susuzluğunuzu dindirecek ya da içinizi ısıtacak her şeyi sunan Feriha, günlük taze tatlılarıyla da yüzünüzde bir gülümseme oluşturacak. Türk kahveleri arasında dağ çilekli ve güllü sakızlı olanların mutlaka denenmesi gereken Feriha’nın kahvelerinin yanında her zaman minik bir ikram sizi bekliyor. İçeceğinizin yanında tiramisunun ya da keklerin tadına bakmayı da unutmayın! Kış aylarında ise nefis sahleplerin fındıklı veya cevizli olanları sizde bağımlılık yaratacak. İster Kadıköy’ün yerlisi olun, ister gezmek için gelmiş olun, Feriha size sımsıcak bir dinlenme imkanı sunuyor. Güler yüzlü ve hızlı servisi ile göz dolduran mekan, dostlarınızla yeni buluşma mekanınız olacak. Siz de koşturmaya mola verip kitabınızı kapın ve Feriha’nın sandalyelerinden birinde hayatın tadını çıkarın!