Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Fil Plus

Fil Plus

İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama28

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Fil Plus restoranının fotoğrafı
Fil Plus için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fil Plus hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00

Fil Plus hakkında daha fazla

Kadıköy’de günün her saatine, eğlencenin her türlüsüne uygun kıpır kıpır bir mekan Fil Plus. İçinde pub kısmı, shot barı, clubı bulunan bu özel mekanda geniş alkollü ve alkolsüz içecek menüsünden yararlanabilir; enfes atıştırmalıklarınızla damağınıza iz bırakabilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Fil Plus adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Fil Plus adlı restoranın park yeri yoktur.

Fil Plus restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fil Plus restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’ün kıpır kıpır sokaklarında karşınıza çıkan; günün ve akşamın her saatine uygun farklı tatlarıyla sizlerle birlikte olan özel bir yer Fil Plus. Çok katlı binasında isteyenin pubda sevdikleriyle sohbet edip içeceğini yudumlayabildiği, isteyenin shot barda shotların tadını çıkarabileceği ya da clubda dans ve eğlenceye karışabileceği özel bir atmosferi var Fil Plus’ın… Midesine düşkün konuklarını da atlamayan Fil Plus’ta enfes atıştırmalıklar sizlere eşlik ediyor. Rahat ortamı ve hoş atmosferiyle vazgeçilmezleriniz arasına giriyor. Eğer sizler de Fil Plus’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.