Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Tarabya
Filiz Restaurant

Filiz Restaurant

Balık, Türk, Deniz ürünleri, Akdeniz

Ana menü fiyatı ortalama56

5.0/6

1 değerlendirme

Tarabya, Istanbul şehrindeki Filiz Restaurant restoranının fotoğrafı
Filiz Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Filiz Restaurant hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00

Filiz Restaurant hakkında daha fazla

Tarabya sahil yolu üzerindeki balık lokantalarının en ünlülerinden olan Filiz Restoran’ı bir kere ziyaret ettikten sonra daha masadan kalkmadan tekrar gelme planları yapmaya başlayacaksınız. Deniz manzaralı terası, bu manzaraya yaraşır deniz kokan mezeleri, sıcakları ve çok daha fazlasıyla Tarabya’daki uğrak yeriniz Filiz Restoran Tarabya haline geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Filiz Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Filiz Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Deniz ürünleri, Akdeniz da sunar

Filiz Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Filiz Restaurant restoranında vardır.

Filiz Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarabya’nın bir çok müdavime sahip nostaljik mekanı Filiz Restoran, marinanın hemen karşısındaki deniz manzaralı terası ile ziyaretçilerine tadına doyulmaz bir Boğaz manzarası sunuyor. Muhteşem lezzetleri ise boğaz manzarasını bile geride bırakacak nitelikte. Özellikle kalamar dolması, karides söğüş, pilaki ve patlıcan salatası masanın olmazsa olmazlarından... Özenle hazırlanmış mezeleri her yerde aynı tadı veren klasik sunumların çok ötesinde özel lezzetler. Servis konusunda yılların tecrübesini arkasına alan ama ilk günkü heyecanla, istekle ve kaliteyle müşterilerini ağırlayan mekan İstanbul’un en iyi balık restoranları arasında gösteriliyor. Fiyat / performans oranının da benzer seviyedeki restoranlara göre yüksek olduğunu söylemek gerek. Siz de yaptığı işte mükemmeli hedefleyen Filiz Restoran’ın gelecekteki müdavimleri arasına katılmak için ilk adımı atın ve masalar dolmadan rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden yapın.