Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Pendik
Firehouse

Firehouse

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama42

5.0/6

1 değerlendirme

Pendik, İstanbul şehrindeki Firehouse restoranının fotoğrafı
Firehouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Firehouse hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00

Firehouse hakkında daha fazla

Surf n Turf’ün Türkiye’deki öncüsü Firehouse’ta mutfak güne vanilyalı pancake kokuları ile başlıyor. Meşe kömürünün çıtırtısının ritminde tavalarda makarnalar, sebzeli dana etleri birbirlerine göz kırpıyorlar… Jumbo karidesler ve Alaska yengeçleri tava yolculuğunda ısrarla sıralarını bekliyorlar. Meşenin çıtırtısını Cowboy Steak’in enfes tadı yumuşatıyor. Bütün bu lezzet orkestrasına aradan giren tatlı bir ses, çikolatalı sufle oluyor. Firehouse, lezzetin müziğini duyabileceğiniz; yaşamak için yemek yiyenlerin değil; yemek için yaşayanların yeri oluyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Firehouse adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Firehouse adlı restoranın park yeri yoktur.

Firehouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Firehouse restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Firehouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hep derler ya dünyada iki tip insan vardır diye ‘’yaşamak için yiyenler’’ ve yemek için yaşayanlar… İşte Firehouse yemek için yaşayan, yemeği bir tutku haline getiren insanların buluşma noktasıdır. Firehouse, Amerika’da fırtınalar estiren “surf n turf” yemek akımının Türkiye'deki öncüsüdür. İstanbul’un en güzel marinalarından Pendik MarinTürk'te hizmet veren Firehouse'da gün saat 0930’da kahvaltı ile başlayıp 0130’a kadar sürer. Yazları deniz ve teknelerle iç içe terasında; kış aylarında gürül gürül yanan şömine ateşinde eşşiz lezzetleri tadıp Keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kömür ateşinde et severler, dünya mutfağı düşkünleri, Uzak Doğu mutfağı sevdalıları, kışkırtıcı başlangıçları tercih edenler, deniz lezzetleri tutkunları; hepsi Firehouse’ta buluşuyor.