Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Forza Pub & Meyhane

Forza Pub & Meyhane

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Forza Pub & Meyhane restoranının fotoğrafı
Forza Pub & Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Forza Pub & Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
11:00 - 04:00
Sunday
11:00 - 04:00
Monday
11:00 - 04:00
Tuesday
11:00 - 04:00
Wednesday
11:00 - 04:00
Thursday
11:00 - 04:00

Forza Pub & Meyhane hakkında daha fazla

Beşiktaş’ın “siyah beyaz” pubı, hem hoş lezzetleri hem de canlı ortamıyla vazgeçilmezleriniz arasına kolaylıkla giren bir mekan Forza Pub. Özellikle semtin takımının maç günlerinde iyice hareketlenen, canlı müzik akşamlarında ise gecelere renk katan mekanda hoş vakit geçirecek, sizler de müdavimi olacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Forza Pub & Meyhane adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Forza Pub & Meyhane adlı restoranın park yeri yoktur.

Forza Pub & Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

Forza Pub & Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Canlı müzik akşamlarıyla kıpır kıpır bir enerjiye bürünen, maç günlerinde ise siyahla beyaza bürünen özel mekan Forza Pub, kısa zamanda sevip müdavimi olabileceğiniz bir mekan. Bu hoş havasını edinmesinde doğal olarak tek sebep enerjisi değil; geniş içecek çeşitleri ve lezzetleri de Forza Pub’ı öne taşımayı başarıyor. Özenle hazırlanan ve taptaze malzemelerin lezzet kattığı mezelerin yanı sıra, çeşit çeşit sıcaklar, et çeşitleri başta olmak üzere ana yemekler ve çok daha fazlası Forza Pub’ın sizlere sunduğu tatlar arasında öne çıkmayı başarıyor. Titiz sunum, güler yüzlü servis deneyiminizi daha da kuvvetlendiriyor. Eğer sizler de Forz Pub’da kendi masanıza kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.