Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Göztepe
Fua Cafe & Restaurant Göztepe

Fua Cafe & Restaurant Göztepe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama22

Göztepe, İstanbul şehrindeki Fua Cafe & Restaurant Göztepe restoranının fotoğrafı
Fua Cafe & Restaurant Göztepe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fua Cafe & Restaurant Göztepe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
07:00 - 01:00
Wednesday
07:00 - 01:00
Thursday
07:00 - 01:00
Friday
07:00 - 01:00
Saturday
07:00 - 01:00
Sunday
07:00 - 01:00
Monday
07:00 - 01:00

Fua Cafe & Restaurant Göztepe hakkında daha fazla

Göztepe Özgürlük Parkı’nın içinde Fua Cafe’nin imzası haline gelen yemyeşil ve doğayla baş başa bir ortamı sizlerle buluşturan Fua Cafe Göztepe, 95 farklı çeşitten oluşan brunchı başta olmak üzere nefis tatları, hobi oyunları ve çok daha fazlasıyla sizlerin karşısına çıkıyor. Anadolu Yakası’nın bu huzur mekanında özel zaman geçirmek isteyenlerin adresi yine ve yeniden Fua Cafe Göztepe oluyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fua Cafe & Restaurant Göztepe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Fua Cafe & Restaurant Göztepe restoranında açık havada oturma alanı var.

Fua Cafe & Restaurant Göztepe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Fua Cafe & Restaurant Göztepe adlı restoranın park yeri yoktur.

Fua Cafe & Restaurant Göztepe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Doğa ile baş başa kalmak için artık çok uzaklara gitmeye gerek yok. Şehrin göbeğinde yemyeşil parklar, içerisinde size ayrılmış huzurlu ve nezih köşeler… Herkesin zevklerine uygun okey, nargile, tavla gibi alternatiflerin olduğu samimi ortamlar… Maç yayınları heyecanı… Hafta sonları 95 farklı seçenekle brunch keyfi… Manzaraya karşı kahvelerinizi yudumlarken, afacan ufaklıkların gönül rahatlığıyla orman içerisinde koşturabileceği ve tertemiz bir havayı soluyabildikleri, şehrin karmaşasından izole bir atmosfer… Zengin menüden seçeceğiniz nefis yemekleri, kışın geniş ve kapalı iç mekanları, yazın alabildiğine yeşilliklerin içinde bahçeler, tüm dertlerinizi unutturacak bambaşka dünyalar… Fua Cafe’lerin ortak güzelliği tüm bu saydıklarımızın ayrı ayrı tüm parçaları ve hemen hepsinin toplamı… Haftanın stresinden kurtulmak ve şehirden uzaklaşma hissi yaratmak, günün her saati, birbirinden güzel anılar biriktirmek için sizleri de Fua Cafe’ye bekliyoruz.