Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şile
Fusha Restaurant Lounge & Cafe

Fusha Restaurant Lounge & Cafe

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama27

Şile, İstanbul şehrindeki Fusha Restaurant Lounge & Cafe restoranının fotoğrafı
Fusha Restaurant Lounge & Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Fusha Restaurant Lounge & Cafe hakkında

Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Saturday
08:00 - 04:00
Sunday
08:00 - 19:00
Monday
08:00 - 19:00
Tuesday
08:00 - 19:00
Wednesday
08:00 - 19:00
Thursday
08:00 - 19:00
Friday
08:00 - 04:00

Fusha Restaurant Lounge & Cafe hakkında daha fazla

İstanbul’un yanı başında bulunan, Karadeniz’in lacivert dalgalarıyla güzelleşen nefes alma noktası Şile’de, geniş lezzet yelpazesi ve hizmetiyle fark yaratan bir mekan. Fusha Restaurant, Cafe, Terrace & Lounge; hayatınızda yeni bir sayfa açmanız için kapılarını aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Fusha Restaurant Lounge & Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Fusha Restaurant Lounge & Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Fusha Restaurant Lounge & Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Fusha Restaurant Lounge & Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hem İstanbul ‘da olmak hem de şehrin kargaşasından uzakta nefes alabilmek… Seyrine doyum olmayan, masmavi, uçsuz bucaksız Karadeniz kıyısında görsel bir şölenin bir parçası olabilmek… İncecik kumu, sahilleri, Ağlayankaya’sı, Liman’ı ve tarihi Ocaklı Ada Kale’si, Türkiye’nin en büyük, dünyanın ikinci büyük feneri, yeşilin kucağında keşfedilesi 57 köye sahip, hala metropolleşmemiş hayat akışı ve binalaşmanın olmaması nedeniyle doğallığı, şirinliği ve her köşesinden ayrı güzel manzarası ile cennetten bir köşedir Şile… Bu cennet parçasında yenilenen yüzü, yeni ve farklı işletme anlayışı, şık dekorasyonu ve profesyonel kadrosu ile Şile’nin Karadeniz’de parlayan izdüşümü olan Fusha Restaurant, Cafe,Terrace & Lounge ; leziz tatlardan oluşan “A La Carte” servisinin dışında ; her türlü etkinlik, toplu organizasyon, şirket yemekleri, kokteyller, özel partiler ,düğün ve davetlerinize ev sahipliği yapmaktan ve deneyimli kadrosu ile sizlere hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyacaktır.