Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Göcek Mantı Cafe

Göcek Mantı Cafe

Türk

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Göcek Mantı Cafe restoranının fotoğrafı
Göcek Mantı Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Göcek Mantı Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00

Göcek Mantı Cafe hakkında daha fazla

Pendik Marintürk'ün harika deniz manzarasında kaliteyi ve lezzeti birleştiren özel bir mekan... Başta ağızda eriyip giden nefis mantısı, tadı damağınızda kalacak çökertme kebabı, nefis çiğ börek ve içli köfte gibi çeşitleriyle adeta bir lezzet dansı sunan Göcek Mantı, Marintürk şubesiyle rüyalarınızdaki gibi bir sofrayı sizlerle buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Göcek Mantı Cafe restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Göcek Mantı Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Göcek Mantı Cafe restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Göcek Mantı Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Marmara sahilinin doyumsuz deniz manzarasına sahip olan Göcek Mantı Cafe, geniş menüsü, kendine özgü tatlardan oluşan çeşitleri ile Marintürk şubesinde her geçen gün konuk kitlesini arttırıyor. Şık ve ferah ortamı ile Pendik Marintürk'ün kalitesini kendi kalitesiyle birleştiren Göcek Mantı Cafe, başta mantı çeşitleri olmak üzere, çökertme kebabı, çiğ börek, içli köfte gibi damak tadımızı yerleşmiş eşsiz lezzetleri usta aşçıları ile hazırlayan bir mekan. Kullanılan malzemeleri özenle seçen, lezzeteki ustalığını servise de taşıyan Göcek Mantı, konuklarının yüzünü güldürmeyi alışkanlık haline getirmiş vaziyette. Eğer sizler de Göcek Mantı Marintürk'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.