Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Gümüşsuyu
Gümüşsuyu Restaurant

Gümüşsuyu Restaurant

Dünya Mutfağı

Gümüşsuyu, İstanbul şehrindeki Gümüşsuyu Restaurant restoranının fotoğrafı
Gümüşsuyu Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Gümüşsuyu Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
06:30 - 23:00
Saturday
06:30 - 23:00
Sunday
06:30 - 23:00
Monday
06:30 - 23:00
Tuesday
06:30 - 23:00
Wednesday
06:30 - 23:00
Thursday
06:30 - 23:00

Gümüşsuyu Restaurant hakkında daha fazla

Park Bosphorus Hotel'in asma katında yer alan Gümüşsuyu Restaurant, Doğu ile Batı mutfağının eşsiz lezzetlerini ve kusursuz İstanbul manzarasını misafirleriyle buluşturuyor. Uluslararası mutfakların gastronomik zenginliğini modern tekniklerle günümüze uyarlayan Gümüşsuyu Restaurant’ın usta şefleri, Türk- Osmanlı mutfağının geleneksel lezzetlerini ve dünya mutfağının seçkin yemeklerini lüks hizmet anlayışıyla masanıza getiriyor. Dana madalyon, ayva çorbası, baklava hamurlu ördek eti, cavatelli, eritilmiş keçi peyniri, deniz mahsülleri bohçası, ızgara levrek şaşlık ve daha pek çok farklı lezzet için yeriniz hazır.

Sıklıkla sorulan sorular

Gümüşsuyu Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Gümüşsuyu Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Gümüşsuyu Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Gümüşsuyu Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Farklı kültürlerin buluşma noktası Gümüşsuyu Restaurant’ın şefleri, sıra dışı lezzetlerle katıldıkları dünyada kabul görmüş yarışmalarda derecelere girerek mutfaklarını ödülle taçlandırdı. EDT Expo 2014 fuarında 15 altın madalya toplayan deneyimli şeflerimizle “Anadolu’nun Sır Lezzetleri” temalı “Gastrobosphorus Patisserie” yarışmasında “En İyi Pralin Çikolata”, “En İyi Unlu Mamul” birinciliği kazanırken “Zamanın Ustaları” yarışmasında verilen malzemelerle kısa süre içinde lezzetli ve şık yemek sunumuyla restaurantımız dikkatleri üzerine çekti. Geçmişten aldığını gastronmi başarısını ve birikimini kusursuz bir şekilde menüsüne yansıtan Gümüşsuyu Restaurant, misafirlerine keyifli bir ortam sunuyor. Seyrine doyulmaz Boğaz manzarasıyla ruhunuza, seçkin lezzetleriyle damağınıza hitap edecek Gümüşsuyu Restaurant menüsü lezzet tutkunlarını bekliyor.