Manolya Restaurant

BeyoğluTürk Mutfağı$$$$
Manolya Restaurant İstanbul image 1
Manolya Restaurant İstanbul image 2
Manolya Restaurant İstanbul image 3
Ücretsiz ve hızlı rezervasyonSaniyeler içinde bir masa ayırtın
Mutlu müşteriler100 milyonun üzerinde doymuş ve mutlu konuk

Manolya Restaurant hakkında

Beyoğlu’nda kadehlerin sağlık ve mutluluğa kalktığı, her kederin mutlulukla değiş tokuş edildiği, atmosferi ve dekorasyonuyla konuklarını sarıp sarmalayan Çiçek Pasajı’nın şanına yaraşır özel bir yer Manolya Restaurant. Başta taptaze balıkları ve deniz mahsulleri olmak üzere sofranızda görmek istediğiniz en güzel lezzetler ve mezeler dost sohbetlerinin en güzellerini deneyimleyeceğiniz Manolya Restaurant’ta sizleri bekliyor.

Açılış Saatleri

Şimdi açık - Kapanış saati 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00

Adres

Manolya Restaurant
İstiklal Cad., Sait paşageçidi (çicek pasajı) No:No;11
34400 Beyoğlu/İstanbul

Menüden Seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Başlangıçlar

Beyin Tava

16,00 ₺

Kalamar

20,00 ₺

Acılı Ezme

8,00 ₺
Fırsatı kaçırmadan yerinizi ayırtın!

Manolya Restaurant, İstanbul hakkında daha fazla bilgi

Çiçek Pasajı’nın birbirine yakın özelliklerdeki mekanlarından hem lezzetleri hem de geniş açık alanıyla hemen ayrılan mekan, pasajın iki koluna yayılmış koltuklarıyla ferah bir deneyim sunuyor. Lezzet dolu taptaze balıkları seçmeden önce inceleyebileceğiniz tezgahıyla seçimlerinizi güzelleştiren Manolya’da deniz ürünleri de özenle hazırlanıyor. Midye tava, ahtapot, midye dolma, kalamar ızgara ve karides güveç deniz ürünlerinde fark yaratırken soğuk mezeler de her zaman standardını koruyor. Kadehlerin yol arkadaşı beyaz peynir ve kavunun kalitesinden de asla ödün verilmiyor. Eğer sizler de Manolya Restaurant’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.

Manolya Restaurant hakkında 0 değerlendirme