Gürkan Şef Steak House hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Gürkan Şef Steak House hakkında daha fazla
Türkiye'nin ilk diplomalı kasabı, Şeflerin Düellosu'nun sahibi, Kraliyet Ailesi destekli akademilerin mezunu Gürkan Şef, sır gibi sakladığı tariflerini sizlerle buluşturuyor! Nişantaşı'ndaki Gürkan Şef Steakhouse, özellikle etseverleri gerçek bir lezzet deneyimine davet ediyor!
Sıklıkla sorulan sorular
Gürkan Şef Steak House adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?
Gürkan Şef Steak House restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Gürkan Şef Steak House restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Türkiye'nin ilk diplomalı kasabı Gürkan Topçu'dan et severlere "lezzet dolu" bir restoran! Gürkan Şef'in tüm hünerlerini konuşturak masalarınıza sunduğu etler, Gürkan Şef'in yaşam yolculuğunun lezzetli birer sonucu... "Et'in Jönü" lakabıyla tanınan Şef Gürkan Topçu Denizli'de doğdu. Henüz küçük yaşlardan itibaren "şef" olmayı kafasına koymuştu. Mutfak Sanatları Akademisi'ni bitirdikten sonra İngiltere'de aralarında England Meat School ve City & Guilds'in de bulunduğu akademileri başarıyla bitirdi. Geçtiğimiz yıl televizyonlarda yayınlanan "Şeflerin Düellosu" programında ise ünü geniş kitlelere ulaştı ve yarışmayı birincilikle tamamladı. Gürkan Topçu'nun hayallerindeki Gürkan Şef Steakhouse, Yalova'da bulunan özel besi çiftliklerinden gelen nefis etleri, şefin sır gibi saklanan tarif ve teknikleriyle pişirerek sizlere sunuyor. Kasap reyonundan da alışveriş yapabileceğiniz Gürkan Şef'te ıslak ve kuru dinlendirilmiş et çeşitlerinin yanında spesiyaller, salatalar ve tatlılar da bulunuyor.