Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Moda
Güverte Moda

Güverte Moda

Moda, Istanbul şehrindeki Güverte Moda restoranının fotoğrafı
Güverte Moda için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Güverte Moda hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00

Güverte Moda hakkında daha fazla

Moda’nın “Güverte”si, hoş dekorasyonu ve atmosferiyle Anadolu Yakası’nın en güzel masalarını kurmaya devam ediyor. Nefis kahvaltıları, ünlü yayınlarca şehrin en iyilerinden biri olarak gösterilen özel pizzaları ve taptaze deniz ürünleriyle lezzetin güvertesine davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Güverte Moda restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Güverte Moda adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Güverte Moda adlı restoranın park yeri yoktur.

Güverte Moda restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2001 Temmuz ayından itibaren faaliyette olan Güverte Cafe, Moda’nın klasikleşmiş mekanlarından biri. Yaz aylarında keyifli bahçe bölümü ile 30 kişiyi ağırlayabilen Güverte’nin iç mekan kapasitesi de 30 kişiliktir. Hafta içi 10:00 – 23:00 saatleri arasında hafta sonu 9:00 – 23:00 saatleri arasında hizmet veren mekan, hafta sonları keyifli kahvaltılar için de özellikle tercih ediliyor. Çeşitli yayınlarca şehrin en iyi pizza restoranları arasında gösterilen mekanın dekorasyonunda kullanılan malzemeler, tamamen gerçek gemilerde kullanılan malzemelerden seçilmiştir, iç mekanda bulunan masalar ise el yapımı olup grafiker/ressam Hayri Sinoğlu tarafından yapılmıştır. Menüde dünya mutfağından seçmeler ve fish&chips, balık ekmek gibi çok tercih edilen farklı ürünlerin yanı sıra mevsim balıkları ve yıl boyunca çipura, levrek, somon gibi kültür balıkları da bulunmaktadır. Eğer sizler de Güverte Moda’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.