Menü – Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı
Menüden seçtiklerimiz
Mevcut seçenekler:
Vejetaryen
Fix Menü
Fix Menü 3
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR(Haydari Antep Ezme,Patlıcan Salata,Çiğ köfte), SALATALAR(Günün Salatası), SICAK BAŞLANGIÇLAR(Günün Çorbası,İçli Köfte,Fındık Lahmacun), ANA YEMEK(Kuzu Şiş, Urfa, Tavuk Pirzola, Döner---Karışık 1 PORSİYON---, TATLI(Karışık), İÇECEKLER(Litrelik meşrubat seçmeli Cola, Fanta, Ayran, Sprite,Su, Çay)
Fix Menü 2
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR(Haydari,Antep Ezme), SALATALAR(Günün Salatası), SICAK BAŞLANGIÇLAR(Günün Çorbası, İçli Köfte), ANA YEMEK(Adana, DÖNER, Tavuk Şiş---Karışık 1 PORSİYON, TATLI(Karışık), İÇECEKLER(Seçmeli Litrelik Meşrubat Cola, Fanta, Ayran, Sprite,Su, Çay)
Fix Menü 1
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR(Haydari), SALATALAR(Günün Salatası), SICAK BAŞLANGIÇLAR(Günün Çorbası), ANA YEMEK(Adana, Döner, Tavuk Şiş, ---Karışık 1 PORSİYON---), TATLI(Karışık) , İÇECEKLER (Litrelik meşrubat---Seçmeli Cola, Fanta, Ayran, Sprite,Su,Çay---)
Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı hakkında daha fazla
Bir lezzet efsanesi için en özel anlar, kuşkusuz o efsanenin başladığı dükkanda, tarihe tanıklık etmiş duvarlarda, resimlerde gizlidir. Hacıbaşar'ın İstanbul'da yazdığı lezzet hikayesinin başlangıç noktası Hacıbaşar Kozyatağı, bu anılarla yoğrulmuş çok özel bir mekan. Kebap ve tatlı ustası Hacıbaşar'ın Kozyatağı şubesinde, lezzet dolu bir sofraya davetlisiniz.
Sıklıkla sorulan sorular
Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hacı Sururi Başar, kardeşleriyle birlikte 1955 yılında Yayla Kebap adıyla uzun bir lezzet yolculuğuna çıktı. Van'da çıkılan bu ilk yolculuk, önce şehir halkının ardından şehrin ileri gelenlerinin büyük beğenisiyle yıllarca sürdü. Kebapların ünü şehrin sınırlarını aşmaya başlayınca, yolun ucu Türkiye'nin kalbi İstanbul'a çıkıverdi. 1989 yılında Kozyatağı'nda açılan ilk "Hacıbaşar" şubesiyle Hacı Sururi Başar'ın elinden çıkma Güneydoğu mutfağı lezzetleri, bir efsanenin temeli haline geldi. Bugün yolculuğu 60 yılı bulan bu büyük lezzet yürüyüşünde bayrağı Hacı Sururi'nin oğulları Selim, Yavuz ve Fatih Başar en iyi şekilde taşımaya devam ediyor. Kendi yöresinden gelen tatları İstanbul'da orijinaline en yakın şekliyle servis edilen bu lezzet ustasında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu mutfağının tadı damağınıza layık lezzetlerini zekle tüketecek, kahvaltıdan akşam yemeğine hemen her öğünde yolunuzu Hacıbaşar'a düşürdüğünüzü farkedeceksiniz. Quandoo aracılığıyla artık Hacıbaşar'ın tüm şubelerinde rezervasyon yaptırabilir, bu lezzet efsanesinin tadına sizi bekleyecek masanızın konforunda rahatlıkla varabilirsiniz.
