Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kozyatağı
Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı

Türk, Orta Doğu

Kozyatağı, İstanbul şehrindeki Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı hakkında daha fazla

Bir lezzet efsanesi için en özel anlar, kuşkusuz o efsanenin başladığı dükkanda, tarihe tanıklık etmiş duvarlarda, resimlerde gizlidir. Hacıbaşar'ın İstanbul'da yazdığı lezzet hikayesinin başlangıç noktası Hacıbaşar Kozyatağı, bu anılarla yoğrulmuş çok özel bir mekan. Kebap ve tatlı ustası Hacıbaşar'ın Kozyatağı şubesinde, lezzet dolu bir sofraya davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranında açık havada oturma alanı var.

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Hacıbaşar - Kebap KatmerKozyatağı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hacı Sururi Başar, kardeşleriyle birlikte 1955 yılında Yayla Kebap adıyla uzun bir lezzet yolculuğuna çıktı. Van'da çıkılan bu ilk yolculuk, önce şehir halkının ardından şehrin ileri gelenlerinin büyük beğenisiyle yıllarca sürdü. Kebapların ünü şehrin sınırlarını aşmaya başlayınca, yolun ucu Türkiye'nin kalbi İstanbul'a çıkıverdi. 1989 yılında Kozyatağı'nda açılan ilk "Hacıbaşar" şubesiyle Hacı Sururi Başar'ın elinden çıkma Güneydoğu mutfağı lezzetleri, bir efsanenin temeli haline geldi. Bugün yolculuğu 60 yılı bulan bu büyük lezzet yürüyüşünde bayrağı Hacı Sururi'nin oğulları Selim, Yavuz ve Fatih Başar en iyi şekilde taşımaya devam ediyor. Kendi yöresinden gelen tatları İstanbul'da orijinaline en yakın şekliyle servis edilen bu lezzet ustasında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu mutfağının tadı damağınıza layık lezzetlerini zekle tüketecek, kahvaltıdan akşam yemeğine hemen her öğünde yolunuzu Hacıbaşar'a düşürdüğünüzü farkedeceksiniz. Quandoo aracılığıyla artık Hacıbaşar'ın tüm şubelerinde rezervasyon yaptırabilir, bu lezzet efsanesinin tadına sizi bekleyecek masanızın konforunda rahatlıkla varabilirsiniz.