Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Hamsilos Balık

Hamsilos Balık

Balık

Ana menü fiyatı ortalama20

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Hamsilos Balık restoranının fotoğrafı
Hamsilos Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hamsilos Balık hakkında

Bugün kapalı
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00

Hamsilos Balık hakkında daha fazla

Adını ünlü Hamsilos Koyu'ndan alan, deniz kokusunu sofralarınıza sunan sıcak ve samimi bir mekan: Hamsilos... Balığın tazesini özenle hazırlayıp sizlerle buluşturan mekanda enfes hamsi, kalamar, karides, somon ve çok daha fazlası sizlerle buluşurken, sevdiklerinizle güzel anlar geçirebileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hamsilos Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Hamsilos Balık restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Hamsilos Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hamsilos Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Hamsilos Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Adını ünlü Hamsilos Koyu'ndan alan, ismine uygun olarak deniz kokusuyla barışık sofraları konuklarına sunan Hamsilos, sıcak ve samimi ortamında dostlarıyla ya da tek başına güzel vakit geçirmek isteyen konuklarının karşısına çıkıyor. Bulgurlu'da konuklarına lezzet sunan mekanda başta hamsi olmak üzere tadına doyulmaz balıklar özenle hazırlanıyor. Mevsiminde taze balıkların yanı sıra kalamar gibi deniz ürünleri de usta ellerce titizlikle pişiriliyor. Güler yüzlü ve samimi servis, mekanı sürekli ziyaret etmeniz için sizlere gerekli sebepleri adeta hediye ediyor. Eğer sizler de Hamsilos'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.