Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Şişli
Harbiye Sahne

Harbiye Sahne

Şişli, Istanbul şehrindeki Harbiye Sahne restoranının fotoğrafı
Harbiye Sahne için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Harbiye Sahne hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 20:00
Saturday
20:00 - 04:00
Sunday
20:00 - 04:00
Monday
20:00 - 04:00
Tuesday
20:00 - 04:00
Wednesday
20:00 - 04:00
Thursday
20:00 - 04:00
Friday
20:00 - 04:00

Harbiye Sahne hakkında daha fazla

Şişli Cumhuriyet Caddesi'nin yaşam dolu kalabalığında gün boyu lezzet sunan, akşamları ise lezzet ve eğlenceyi birleştiren özel bir mekan var: Harbiye Sahne Bar & Restaurant. Cuma ve cumartesi akşamları canlı müzikle renklenen mekanın hem eğlence dolu dakikaları hem de sunduğu birbirinden güzel lezzetleri sizleri mest edecek.

Sıklıkla sorulan sorular

Harbiye Sahne adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Harbiye Sahne adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Harbiye Sahne restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Harbiye Sahne restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Harbiye Sahne restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şişli'nin en işlek yerlerinden birinde, gün boyu lezzet, akşamları ise lezzetle birlikte eğlenceyi sunan farklı bir yer Harbiye Sahne... Sabah kahvaltısıyla başlayan lezzet maratonu gün boyu ve akşamları mezelerden dünya mutfağının seçkin tatlarına kadar geniş çeşitlerle dolu menü seçenekleriyle devam ediyor. Cuma ve cumartesi akşamları sahne alan Özlem Yüksek ve Sergio, lezzetlerin yanında müzik ziyafeti yaşamak isteyenlerin mekanı tercih etmesinde önemli rol oynuyor. Dans ve eğlence, canlı müziğin pozitif etkisiyle renklenen akşamları gecelere bağlıyor. Sizlere bu hoş ortamın tadını dostlarınızla çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Harbiye Sahne'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.