Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Harman Kebap

Harman Kebap

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama58

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Harman Kebap restoranının fotoğrafı
Harman Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Harman Kebap hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00
Friday
08:00 - 23:00

Harman Kebap hakkında daha fazla

Türk mutfağının pek çok lezzeti uzun zaman boyunca perde arkasında kaldı demek yanlış olmaz. Özellikle yakın dönemde Türk mutfağının yeniden keşfiyle yaşanan lezzet devrimi sayesinde pek çok insanın ilk kez tanıştığı lezzetlerin görünür olması, özellikle geçmişten beri bu nefis et yemeklerini sevenler ve arayanlar için de büyük fayda sağladı. Başta küşneme ve beyran olmak üzere otantik kebaplar ve et yemeklerinin en iyi temsilcilerinden olan Harman Kebap, aklınızı başınızdan alacak yemekleri ile sizi Türk mutfağına yeniden âşık edecek.

Sıklıkla sorulan sorular

Harman Kebap adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Harman Kebap adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Harman Kebap adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Harman Kebap adlı restoranın park yeri yoktur.

Harman Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Onlarca kebap çeşidi, belki yüzlerce et yemeği olan yöresel Türk mutfağının en rafine lezzetlerini yemek için öncelikle lezzetli etlere, sonrasında ise işini gerçekten bilen bir ustaya ihtiyaç vardır. Bu ikiliye gereken önemi veren ve kalitesinden vazgeçmeden hem atmosferi hem de servisi ile dört dörtlük bir Türk mutfağı sunumu yapan Harman Kebap, her gün yeseniz bile asla bıkmayacağınız lezzetlerle tanışmanızı sağlıyor. Lahmacun, küşleme ve nefis çorbalarının yanı sıra birbirinden özgün kebapları ile öne çıkan Harman Kebap, mutfaktaki kalitesini misafir olmaktan büyük zevk alacağınız ambiyansıyla tamamlıyor. Terbiyeli kuşbaşından Ali Nazik kebabına, soğan kebabından yenidünya kebabına kadar en otantik lezzetleri menüsünde bulunduran Harman Kebap, adından da anlaşılacağı gibi özellikle Gaziantep’in dillere destan beyranıyla da aklınızı başınızdan alacak. Anadolu’nun en sevilen ve gün geçtikçe ününü arttıran bu güzelliklerin adeta bir kültür elçisi zarafetiyle masanıza sunan Harman Kebap, yemeklerin yanı sıra özenli ve kaliteli servisiyle de aklınızda yer edecek. Türk mutfağının unutulmaz lezzetlerini keşfetmek ve hayran olmak için Harman Kebap sizi bekliyor.