Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Harvard Cafe Ataşehir

Harvard Cafe Ataşehir

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama33

5.0/6

2 değerlendirme

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Harvard Cafe Ataşehir restoranının fotoğrafı
Harvard Cafe Ataşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Harvard Cafe Ataşehir hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00

Harvard Cafe Ataşehir hakkında daha fazla

"Biz sizinle mutluyuz" diyen Harvard Cafe, 1996'dan beri Avrupa Yakası'nda sürdürdüğü lezzet maratonunu Anadolu Yakası'na taşıdı. Başta spesiyali Cafe de Paris soslu bonfilesi olmak üzere Harvard Cafe'nin alıştığınız tüm lezzetleri ve daha fazlası Bulvar 216 Alışveriş Merkezi içindeki Harvard Cafe'de sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Harvard Cafe Ataşehir adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Harvard Cafe Ataşehir adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Harvard Cafe Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Harvard Cafe Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Harvard Cafe Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Harvard Cafe, gerek servis anlayışıyla, gerek kalitesiyle misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor. 1996'dan beri Etiler'de hizmetini sürdüren Harvard Cafe, Anadolu Yakası'ndaki misafirlerine de benzeri bir deneyim sunmak, onlara da bir lezzet fırtınası sunmak için Batı Ataşehir'de kapılarını açtı. Bulvar 216 AVM'nin içindeki hoş lokasyonunda yine şık dekorasyon ve atmosferle sizleri buluşturan Harvard Cafe, tadına doyamayacağınız lezzetlerle karşınızda! Özel menü dünyanın her yerinden bir parça lezzet almış. Meksika'dan Nacholar, Burritolar, Kaliforniya'dan Buffalo Tavuk Kanatları, bir Fransız klasiği olan Cafe de Paris soslu bonfile, İtalyan tarzı ince hamurlu pizzalar ve muhteşem Cheese Cake'ler sizleri bekleyen tatlardan sadece birkaçı. Harvard Cafe, son derece saygın bir müşteri portföyüne hizmet vermektedir. Harvard Cafe, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından 2 kez en çok gidilen Cafe ödülüne layık görülmüştür