Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Yeşilköy
Hikmet Steakhouse
Hikmet Steakhouse Menü

Hikmet Steakhouse

Biftek

4.7/6

3 değerlendirme

Yeşilköy, İstanbul şehrindeki Hikmet Steakhouse restoranının fotoğrafı
Hikmet Steakhouse için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Hikmet Steakhouse

Menüden seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Füme

25,00
İthal Peynir Tabağı

30,00
Sıcak Füme Et

28,00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Çeri Domates Salatası

25,00
Çoban Salatası

21,00
Tulum Peynirli Salata

21,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Kuzu Ramp Steak

Sucuk Burger

Antrikot

D7166885-FC76-4B7F-A0F9-0112722FF107

Alkollü İçecekler

Kayra İmperial Öküzgözü

370,00
Kayra Versus

130,00
Kayra Vintage

140,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Rende Kabak Tatlısı

19,00
Hikmet Spesiyal Katmer

30,00
Mevsim Meyveleri Tabağı

28,00

Hikmet Steakhouse hakkında daha fazla

Ülkenin en önemli steakhouse mekanlarının yaratımında yer alan tecrübe, "dryage" et başta olmak üzere en nefis et çeşitlerindeki ustalığını kendi markasına taşıdı. Hikmet Adıbelli'nin markası Hikmet Steakhouse, ağzınızda dağılan müthiş lezzetleri sofralarınıza taşımanın leyfini yaşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hikmet Steakhouse adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hikmet Steakhouse adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Hikmet Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hikmet Steakhouse adlı restoranın park yeri yoktur.

Hikmet Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Hikmet Adıbelli ülkenin ilk steakhouse konsepti ve "dryage beef" oluşumunda yer alan kişi olup, ülkenin en önemli zincir markalarının şubelerini açtıktan sonra 2012 yılında Hikmet Steakhouse markasını yarattı. Kendi adını taşıyan restorantlerının en ufak detayıyla bile kendisi ilgilenip,etlerini Balıkkesir ve Afyon'dan bizzat kendisi gidip seçiyor, özel "dryaged" dolaplarında kuru dinlendirme sistemiyle 28 gün etleri dinlendirip özen ve sevgisini katarak pişirip, misafirlerini “kasapta seç masada ye” konseptiyle ağırlıyor. Muhteşem lokumu, antrikotu, köftesi, sucuğu ve diğer lezzetli et çeşitleri ile dikkat çeken mekan, sadece etleriyle de değil, Gaziantep mutfağından içi kaymaklı ve Antep fıstıklı katmeriyle ve rende kabak tatlısıyla da bir hayli ünlü. Mekanların atmosferi, sıcaklığı Hikmet Usta'nın ve deneyimli kadrosunun güler yüzüyle tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 11,25₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 3,75₺ para iadesi kazan.