Hikmet Steakhouse hakkında
Hikmet Steakhouse hakkında daha fazla
Ülkenin en önemli steakhouse mekanlarının yaratımında yer alan tecrübe, "dryage" et başta olmak üzere en nefis et çeşitlerindeki ustalığını kendi markasına taşıdı. Hikmet Adıbelli'nin markası Hikmet Steakhouse, ağzınızda dağılan müthiş lezzetleri sofralarınıza taşımanın leyfini yaşıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Hikmet Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?
Hikmet Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Hikmet Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Hikmet Adıbelli ülkenin ilk steakhouse konsepti ve "dryage beef" oluşumunda yer alan kişi olup, ülkenin en önemli zincir markalarının şubelerini açtıktan sonra 2012 yılında Hikmet Steakhouse markasını yarattı. Kendi adını taşıyan restorantlerının en ufak detayıyla bile kendisi ilgilenip,etlerini Balıkkesir ve Afyon'dan bizzat kendisi gidip seçiyor, özel "dryaged" dolaplarında kuru dinlendirme sistemiyle 28 gün etleri dinlendirip özen ve sevgisini katarak pişirip, misafirlerini “kasapta seç masada ye” konseptiyle ağırlıyor. Muhteşem lokumu, antrikotu, köftesi, sucuğu ve diğer lezzetli et çeşitleri ile dikkat çeken mekan, sadece etleriyle de değil, Gaziantep mutfağından içi kaymaklı ve Antep fıstıklı katmeriyle ve rende kabak tatlısıyla da bir hayli ünlü. Mekanların atmosferi, sıcaklığı Hikmet Usta'nın ve deneyimli kadrosunun güler yüzüyle tam bir lezzet şöleni yaşatıyor.