Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kozyatağı
Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama25

Kozyatağı, İstanbul şehrindeki Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City restoranının fotoğrafı
Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
10:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
10:00 - 23:00
Tuesday
10:00 - 23:00
Wednesday
10:00 - 23:00
Thursday
10:00 - 23:00

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City hakkında daha fazla

Dünyanın en hızlı hareket eden Formula simülatörleri İstanbul Anadolu yakasında adrenalin tutkunlarıyla buluşuyor. Formula araçlarıyla aynı ebatta tasarlanan araçlar, pistteki yarış heyecanını yaşatıyor. Hilton İstanbul Kozyatağı içerisinde konumlanan Speedcity; Formula araçları, ralli, gerçek motosiklet ve kayak simülatörleri ile misafirlerini eşsiz bir maceraya davet ediyor. 400 metrekarelik bir alanda yer alan farklı markalardaki 4 Formula aracı; oturma pozisyonlarından karbon fiber direksiyonlara, 7+1 ses sisteminden titreşim modülüyle desteklenmiş koltuklara sahip olmasıyla Formula heyecanını gerçeğe en yakın haliyle yaşatıyor. Yaklaşık 2 saniyede 100 km’ye çıkan araçlar, ibrede 350 km’yi görebiliyor. Takım çalışmasının en üst noktası olan pit- stop aktivitesinin de yapıldığı alanda, ekipler birkaç saniye içerisinde aracın bakımlarını da gerçekleştirerek pilotu yeni tura hazırlıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Hilton İstanbul Kozyatağı - Speed City restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Pistlerin en hızlı araçları Kozyatağı’nda Hilton konforuyla buluşuyor. Motor sporlarının teknoloji ve simülasyonla buluştuğu Türkiye’nin ilk motor sporları eğlence merkezi Speedcity, Hilton İstanbul Kozyatağı bünyesinde kapılarını açtı. Dörtyüz metrekarelik bir alanda Ferrari’den Redbull’a dört çeşit hareketli Formula araçları, birbirinden farklı pistlerde ralli heyecanının yaşandığı ralli simülatörleri, hızın yalnızca 4 tekerlek üzerinde olmadığını düşünenler için gerçek motosikletler ve tabi ki kayak simülatörleri ile Playstation 4, Xbox ve VIP Müzik odası bulunuyor. Anadolu yakasının incisi Hilton Speedcity bireysel ve kurumsal etkinlikleri, tematik partileri ve özel günleriyle İstanbul’un eğlence anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Speed City’deki rezervasyonunuzu da Quandoo üzeriden rahatlıkla yaptırabilirniz.Not: (1 saat speed city kullanımı 30 tl)