Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Hollywood City

Hollywood City

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama26

5.0/6

2 değerlendirme

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Hollywood City restoranının fotoğrafı
Hollywood City için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hollywood City hakkında

Hollywood City hakkında daha fazla

Hollywood’un renkli dünyası Salacak’a taşındı… Hollywood City Salacak, klasik arabaları, ünlü yıldızların posterleri, rengarenk dekorasyonuyla sizleri bulunduğunuz zamandan koparıp başka bir dünyanın kollarına bırakıyor. Üstelik Kız Kulesi’nin ve İstanbul’un kusursuz manzarasını da gözlerinizin önüne seriyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hollywood City adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hollywood City adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar

Hollywood City restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Hollywood City restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un nefes kesici manzaralarından biri hiç kuşkusuz Salacak’tan izlenir. Kız Kulesi’nin büyüleyici manzarası, arkasında Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii ve Sultanahmet Camii’nin ihtişamlı görüntüsü, ilk görüntüyü tamamlayan özel yapılardan sadece birkaçı… Dünyaya damgasını vurmuş bu kareyi izleyebileceğiniz mekanlardan en renklilerinden biri kuşkusuz Hollywood City… Rengarenk dekorasyonu, Marilyn Monroe gibi Hollywood yıldızlarının posterleri, klasik arabalarla süslenmiş geniş alanıyla konuklarının yüzlerini güldürüyor. Günün her saatine farklı bir çözüm sunan mekanın kahvaltısı konukları tarafından ayrıca tavsiye ediliyor. Eğer sizler de Hollywood City Salacak’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.