Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Humay Cafe & Restaurant

Humay Cafe & Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama28

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Humay Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Humay Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Humay Cafe & Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün kapalı
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00

Humay Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

İnsanın kendini en çok evinde rahat hissettiğini bilen ve bu yüzden "evinizdeymiş gibi" hissedebileceğiniz bir ortam yaratan Humay Restaurant, Ataşehir'de leziz yemekleriyle sizleri buluşturuyor. Nefis zeytinyağlıları ve ev yemekleri başta olmak üzere Humay Restaurant'ın özel pişirme tekniğiyle hazırlanan tüm lezzetlerinin yüzünüzde siinmeyen bir gülümseme bırakacağından eminiz.

Sıklıkla sorulan sorular

Humay Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Humay Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Humay Cafe & Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Humay Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Üzerinden uçtuğu kimselere devlet ve mutluluk getirdiğine inanılan masal kuşu, devlet kuşu, cennet kuşu Humay... Saadet, ‘kutluluk’ anlamına gelen bu isim hem mutfaklarına hem de gelen tüm misafirlerimize yansısın, güzellikler katsın diye Batı Ataşehir’de Bulvar 216 AVM'de açıldı. Restorana adım attığınız andan itibaren konuklarına, gerçekten "evlerinde" olduğunu hissettirmek amacıyla hem iç hem de dış mekanı ‘ev atmosferi’ çizgileriyle dekore etmeye çalışan mekan, huzur dolu bir deneyim yaşamanızı hedefliyor. Çelik tencereler yerine doğal ve daha sağlıklı güveç kaplarında pişirilen taptaze ürünleri, geçmişle ve hep anneanne veya babaanne sofralarından hatırlanan yemeklerle yeniden buluşulmasını sağlıyor. Doğal ve lezzetli etleri, muhteşem kahvaltısı, tatlıları, Ataşehir’de iş dünyasının telaşından biraz uzaklaşıp soluklanarak hem rahatlamış hem de yöresel lezzetlerle buluşmuş olacaksınız. Zeytinyağlıların ve sulu yemeklerin Humay Restaurant'ın spesiyalleri arasında olduğunu hatırlatalım.