Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Fatih
Hüsnü Ala Cafe

Hüsnü Ala Cafe

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama27

Fatih, İstanbul şehrindeki Hüsnü Ala Cafe restoranının fotoğrafı
Hüsnü Ala Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Hüsnü Ala Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00
Thursday
08:00 - 02:00
Friday
08:00 - 02:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00

Hüsnü Ala Cafe hakkında daha fazla

Muhteşem manzarası ve farklı atmosferiyle kendinizi bir masalda gibi hissedeceğiniz ender yerlerden Hüsn-ü Ala; lezzetli menüleriyle konuklarının yüzlerini güldürüyor. Başarılı işletmeciliği ve personelinin güler yüzlü ilgisi de Hüsn-ü Ala’yı defalarca ziyaret edilmesi gereken bir yer kategorisine sokuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Hüsnü Ala Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Hüsnü Ala Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Hüsnü Ala Cafe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Hüsnü Ala Cafe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Hüsnü Ala Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Almanya’nın Bayern eyaletinde doğan, yüksek lisansını tamamlamak için ülkesine dönen ve kariyerinde Çapamarka gibi önemli markalar bulunan Koray Koca, iç mimarisi ve panoramik manzarası ile ilgi çeken Hüsn-ü Ala Cafe’nin işletmecisi. Lezzetli menüler ve eşsiz manzarası ile işletmenin müşterilerine nezih bir gün geçirmelerini sağlayan mekan; sımsıcak ve büyüleyici atmosferiyle düğün, nişan, gibi kutlamalara da ev sahipliği yapıyor. Boğaz Salonu, Galata ve Topkapı teraslarından oluşan ve toplamda 1000 kişilik bir kapasiteyle 3 yıldır hizmet veren mekanın yemekleri, şık dekorasyonu, sıcak ortamı düzenli olarak yenileniyor, zamana ayak uyduruyor. Koray Koca’nın yönetimindeki ekip hem uzmanlığıyla hem de titizliğiyle kalitesini ortaya koyarken güler yüzüyle de konuklarının yüzünü güldürmesini biliyor. Eğer sizler de Hüsn-ü Ala’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.