Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
İkinci Kat Rum Meyhanesi

İkinci Kat Rum Meyhanesi

İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama130

6/6

1 değerlendirme

Kadıköy, İstanbul şehrindeki İkinci Kat Rum Meyhanesi restoranının fotoğrafı
İkinci Kat Rum Meyhanesi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

İkinci Kat Rum Meyhanesi hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00
Thursday
17:00 - 02:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00
Sunday
17:00 - 02:00
Monday
17:00 - 02:00

İkinci Kat Rum Meyhanesi hakkında daha fazla

Anadolu Yakası'nın ilk butik Rum Meyhanesi İkinci Kat; lezzet ve memnuniyet çıtasını bir üst seviyeye taşımaya kararlı. Köklerinden meyhane kültürünü bilen, tecrübeli ve zevk sahibi bir işletmeciliğin hediyesi İkinci Kat'ta hem hoş ortamın hem Greek müziğinin hem de ağızda dağılan lezzetlerin yadını çıkaracaksınız.
İşletmede Cuma ve cumartesi günleri bay-bayan sayı eşitliğine dikkat edilmektedir. Yapılan grup rezervasyonların teyidi için işletmeye ön ödeme yapılması gerekmektedir.

Sıklıkla sorulan sorular

İkinci Kat Rum Meyhanesi restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

İkinci Kat Rum Meyhanesi adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, İkinci Kat Rum Meyhanesi adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar

İkinci Kat Rum Meyhanesi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul Anadolu yakasının ilk Butik Rum Meyhanesi. Biraz kendimizden bahsedelim sizlere. 50 kişilik butik bir rum meyhanesiyiz. Aile ortamında rum müziği eşliğinde rakınızı yudumlamak isterseniz size ağırlamaktan büyük zevk duyarız. Ama bizim bazı kurallarımız var nelermi? Öncelikle… Rakı Manifestomuz: Rakı Nasıl İçilmez; Rakı güneş batmadan içilmez… Rakı yalnız başına içilmez… Rakı fondip yapılmaz… Rakıyla fazla yemek yenmez, ondan bundan mezelerle yetinilir… Kadehte aşırı buzdan dolayı kristalleşme oluşmuşsa o rakı içilmez… Rakıyla başlanır, rakıyla bitirirlir. Cila çekmek de tavsiye edilmez… Rakı sofrasının sonunda bol şekerli tatlılar ya da meyveler yenmesi uygun kaçmaz. Kahve içilir… Dönüşte otomobili siz kullanacaksanız rakı sofrasında trafik kurallarının öngördüğü limitleri aşmayacak ölçüde ,az içilmeli onun için meyhanede masadan kalkılıp akabinde direksiyona geçilmez. Gelelim mezelerimize Sizin damak zevkinize hitap edebilmesi için bir kere taze olmalı. O yüzden rezervasyon sistemi ile işletilen mekanımızda günlük mezelerimiz mevcuttur. Bizde meze dolabı yoktur. Aynı gün yapılır aynı gün biter. Çünkü bizim anlayışımıza göre tazelik tek başına lezzettir. Meze hafiftir, çünkü rakı ağırdır. Meze kültürdür, çünkü bir yaşam gerçeğini temsil eder. Bu yüzden bir tarihi ve sosyal yönü vardır. İsmini kendi ülkesine mal etmek isteyenlere inat sırılsıklam Akdeniz aşkıdır meze… Sizlere gelince… Aile ortamında eğlenebileceğiniz hatta kafa dinleyebileceğiniz efkar dağıtabileceğiniz evizde içer gibi içebileceğiniz Kadıköyde bir mekanınız var artık. Dilerseniz bi uğrayın bizleri tanıyın eminizki çok mutlu ayrılacaksınız. Mutlu kalın….