Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kalamış
Kalamış Posh

Kalamış Posh

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama29

Kalamış, Istanbul şehrindeki Kalamış Posh restoranının fotoğrafı
Kalamış Posh için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kalamış Posh hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00

Kalamış Posh hakkında daha fazla

Kalamış koyunun masmavi denizini, yatlarını, doğasını gözlerinizin önüne seren özel bir yer... Posh, dünya mutfağından lezzetlerini, özel içecek çeşitlerini, muhteşem manzarayı ayaklarınıza seren terasını ve kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz atmosferini sizlerle buluşturmanın keyfini yaşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kalamış Posh restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Kalamış Posh restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Kalamış Posh adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kalamış Posh adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Kalamış Posh restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Posh kelimesi eski zamanlarda İngiltere’den Hindistan’a giden yolcu gemilerinde kuzey tarafa bakan lüks yolcu kamaralarının bulunduğu kısımlardan bilet almış olan yolcuların biletlerinin üzerine basılan damgaydı: "Port Out Starboard Out". Ancak günümüzde ise havalı, şık, lüks anlamında kullanılmaktadır. Kalamış Posh Brasserie de adı gibi şıklığı ve lüksü içinde barındırarak 2004 yılından beri sizlere daha iyi hizmet sunmaya çalışmaktadır. Kalamış Posh Brasserie rahat lokasyonu, günün her saatinde şeflerinin dünya mutfağından sunduğu lezzetli yemekleri, hafta sonu ve hafta içi zengin kahvaltısı, eğlence öncesi akşam yemekleri, yemek öncesi aperatifinizi yudumlayabileceğiniz zengin çeşitleri, birbirinden lezzetli kokteyller sunan bahçe ve teras barları ve her şeyden önemlisi şıklığın, sosyalliğin, rahat ve samimi bir atmosfer ile bir arada olduğu kalabalığı ile dikkat çekiyor.