Kanatçı Hüso Ocakbaşı Restaurant hakkında
Öne çıkan özellikler
Mutfak
Ortam/Ambiyans
Yemek
Restoran olanakları
Kanatçı Hüso Ocakbaşı Restaurant hakkında daha fazla
Gerçek bir aile işletmesi, lezzetin başarıya dönüşme hikayesi... 2005 yılında yedi masayla başlayan yolculuğunu bugün 100 masayla devam ettiren Kanatçı Hüso'nun çıtır çıtır kanatları masalarınızı şenlendiriyor; her lokmada lezzet kapılarını ardına kadar aralıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Kanatçı Hüso Ocakbaşı Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?
Kanatçı Hüso Ocakbaşı Restaurant adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?
Kanatçı Hüso Ocakbaşı Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
Doğru işletmenin ve lezzetin kısa sürede geniş kitleleri kendine çekebileceğinin gerçek bir kanıtı; Kanatçı Hüso. 2005 yılında yedi masayla hizmete atılan Kanatçı Hüso'nun hikayesi; lezzete düşkün iki kardeşin İzmir'de eksikliğini gördükleri mangalda tavuk kanat keyfini şehre yaymak istemeleri ile başlıyor. Hijyenin, kalitenin ve lezzetin ön plana alındığı Kanatçı Hüso; kısa sürede kapalı alanda 40; açık alanda 100 masaya ulaşmaya başardı. Tam bir aile işletmesi olan Kanatçı Hüso'da mutfakta da aile bireyleri yönetimde. Baget kanat ızgara, kanat ızgara, biftek, kuzu şiş, kaburga, şişte kaşar gibi lezzetler Kanatçı Hüso'nun ocakbaşından tabaklarınıza yansıyan lezzetleri arasında en çok tercih edilenlerden... Eğer sizler de Kanatçı Hüso'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.