Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Arnavutköy
Kaptan Balık Izgara

Kaptan Balık Izgara

4.0/6

1 değerlendirme

Arnavutköy, Istanbul şehrindeki Kaptan Balık Izgara restoranının fotoğrafı
Kaptan Balık Izgara için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kaptan Balık Izgara hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Kaptan Balık Izgara hakkında daha fazla

Ege'nin tüm güzelliklerini halen bozulmadan bünyesinde bulunduran farklı yerlerden biri Karaburun... Hala el değmemişçesine güzel, sakin ve büyülü... Karaburun'da Ege Denizi'nin nimetlerinden yararlanmak, taptaze balıkların tadını çıkarmak, tadı damağınızda kalacak bir sofraya kurulmak için ise ilk tercihiniz, gurmelerin de tercihi Kaptan Balık Izgara Evi olacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Kaptan Balık Izgara adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kaptan Balık Izgara adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Kaptan Balık Izgara adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kaptan Balık Izgara adlı restoranın park yeri yoktur.

Kaptan Balık Izgara restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ege denilince akla gelen huzur, dinginlik ve güzellik; hala en saf ve yalın haliyle Karaburun'da yaşanmaya devam ediyor. İzmir'in bu özel noktası sakin sokakları, her an denizin kokusunu sizlere taşıyan havası, güler yüzlü insanları ve sakin yaşamıyla masalsı bir tecrübe sunuyor konuklarına. Bu büyüyü yaşatan özel mekanlardan biri de Kaptan Balık Izgara Evi. Ege Denizi'nin sunduğu hediyeleri ustalıkla işleyen bir mutfağa sahip mekan, malzemenin en doğalını ve lezzetlisini konuklarına sunmayı başarıyor. Özellikle taptaze balık çeşitleri Kaptan Balık Izgara Evi'nin en çok sevilen lezzetleri arasında gösteriliyor. Bu lezzetleri ünlü gurmelerin de onayladığını hatırlatalım. Eğer sizler de Kaptan Balık Izgara Evi'nde kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.