Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Tarabya
Kara Meyhane

Kara Meyhane

Yeme ve İçme, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama20

Tarabya, Istanbul şehrindeki Kara Meyhane restoranının fotoğrafı
Kara Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kara Meyhane hakkında

Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Friday
18:00 - 01:00
Saturday
18:00 - 01:00
Sunday
18:00 - 01:00
Monday
18:00 - 01:00
Tuesday
18:00 - 01:00
Wednesday
18:00 - 01:00
Thursday
18:00 - 01:00

Kara Meyhane hakkında daha fazla

Boğaz semti Tarabya'nın, geleneksel güzelliklerini koruyan, modern çizgisiyle öncü alan mekanlarından birinde kalkıyor kadehler! Nefis mezeleri, özel ara sıcakları ve deniz ürünleriyle Kara Meyhane'de günün tüm stresi ve yorgunluğu geride kalacak, dost gülümsemeleri ve özel bir deneyimle dolu anılar olumsuz her şeyin yerini alacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Kara Meyhane adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kara Meyhane adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Kara Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Kara Meyhane restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Kara Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaz'ın kendine has dokusu, kültürü ve yapısıyla farklı semti Tarabya, İstanbul'un kaotik ortamında ayrı bir kaçış rotası ve nefes alma noktası kimliğini korumayı sürdürüyor. Bu özel kimliğin renkli paydaşlarından Kara Meyhane, geleneksel meyhanelerin samimiyetini ve sıcaklığını korurken, modern çizgisi ve atmosferiyle zamanın ruhunu yakalamayı başarıyor. Özel mezeleri, nefis deniz ürünleri, tadı damağınızda kalacak mezeleriyle damağınıza imzanızı atan Kara Meyhane, taptaze balık çeşitleriyle de sofraları şölene çevirmeyi başarıyor. Dostlarınızla kurulabileceğiniz ya da kendi kendinizi ödüllendirebileceğiniz sofralarıyla özel anıları mekandan ayrılırken zihninize sunuyor. Eğer sizler de Kara Meyhane'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.