Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Antalya
Manavgat
Karma Restaurant

Karma Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama59

Manavgat, Antalya şehrindeki Karma Restaurant restoranının fotoğrafı
Karma Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Karma Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
09:00 - 23:00
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00
Thursday
09:00 - 23:00

Karma Restaurant hakkında daha fazla

Side'nin özel atmosferinde, hem menüsü hem de dekorasyonuyla unutulmaz bir lezzet şölenini sizlere sunacak özel bir yer: Karma Restaurant. Dünya ve Türk mutfaklarından özel lezzetleri "fine dining" dokunuşlarıyla masalarınıza sunan mekanda üstün bir servis anlayışı ve kaliteyi bir arada bulacaksınız. Eğer sizler de sevdiklerinizle unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşamak isterseniz Side'deki adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Karma Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Karma Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Karma Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Karma Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Karma Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Aşka pişiren ve size de aşkla yiyeceğiniz lezzetler sunan özel bir yer Karma Restaurant Side. Sizler için pişirilen her yemeğe tutku ve aşk katan Karma Restaurant, hayatta olduğu gibi lezzette de tutku ve aşkı olmazsa olmaz etkenler olarak ön plana çıkarıyor. Şık ve kaliteli atmosferinde masalarından dekorasyonuna kadar özel bir dünyanın kapılarını açan mekan, dünyadan ve Türk mutfağından seçme lezzetleri sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. "Fine dine" dokunuşları katılan özel menüsünde enfes deniz ürünlerinden yöresel tatlara kadar pek çok lezzet sizlerle buluşuyor. Mekanda çocuklarınız için özel oyun alanı ve çocuk menüsü de unutulmamış vaziyette. Eğer sizler de Karma Restaurant Side'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.