Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kartal
Kartal Zeplin

Kartal Zeplin

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama20

Kartal, İstanbul şehrindeki Kartal Zeplin restoranının fotoğrafı
Kartal Zeplin için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kartal Zeplin hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 13:00
Saturday
13:00 - 02:00
Sunday
13:00 - 02:00
Monday
13:00 - 02:00
Tuesday
13:00 - 02:00
Wednesday
13:00 - 02:00
Thursday
13:00 - 02:00
Friday
13:00 - 02:00

Kartal Zeplin hakkında daha fazla

Kartal'da hem nefis lezzetlerle dolu masalara oturmak hem de içeceğinizi keyifle yudumlamak istiyorsanız akla gelen ilk yerlerden biri Zeplin. Hoş ve kaliteli ortamı, canlı atmosferi, geniş içecek ve lezzet menüsüyle hem tek başınıza hem de sevdiklerinizle uğrayabileceğiniz gerçek bir yaşam durağı.

Sıklıkla sorulan sorular

Kartal Zeplin adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kartal Zeplin adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Kartal Zeplin restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kartal Zeplin restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kartal Zeplin restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Anadolu Yakası'nın en önemli yaşam alanlarından biri Kartal. Marmara Denizi'ni ve Adalar'ı karşısına alan bu özel yer, içinde bulundurduğu lezzet ve yaşam duraklarıyla misafirlerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. Kartal'a hareket ve canlılık katan mekanlardan birisi ise kuşkusuz Zeplin. Hoş dekorasyonu ve stiliyle mekan, daha ilk bakışta tarzını ortaya koyuyor. Hem içi hem de dışıyla bulunmayı seveceğiniz bir ortam yaratmış durumdalar. Geniş alkollü ve alkolsüz içecek menüsüyle karşınıza çıkan mekanda dostlarınızla içeceğinizi yudumlayarak sohbete dalabileceğiniz gibi çok çeşitli menüsüyle gerçek bir lezzet yolculuğuna da çıkmanız mümkün. Eğer sizler de Zeplin'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.