Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Emirgân
Keyf-i Emirgan

Keyf-i Emirgan

Kek ve kahve, Fransız, İspanyol, Akdeniz

Ana menü fiyatı ortalama21

Emirgân, İstanbul şehrindeki Keyf-i Emirgan restoranının fotoğrafı
Keyf-i Emirgan için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Keyf-i Emirgan hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00

Keyf-i Emirgan hakkında daha fazla

İstanbul’un Boğaz kokulu semti Emirgan’da eski mahalle havası, nezaketi ve enerjisi günümüze kadar yaşamayı sürdürüyor. Bu hoş ortamın en güzel tamamlayıcılarından biri ise Keyf-i Emirgan. Dünya mutfaklarından lezzet dolu masalara kurulmak ya da hoş bir kahve – tatlı molası vermek için uğrayabileceğiniz mekan vazgeçilmezlerinizden biri halini alıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Keyf-i Emirgan restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Keyf-i Emirgan restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Keyf-i Emirgan adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Keyf-i Emirgan adlı restoranın park yeri yoktur.

Keyf-i Emirgan restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Eski İstanbul’u bazen filmlerden bazense anlatılanlardan takip edebiliyoruz artık. Birkaç şanslı semt ise, kendi kimliklerini ve havalarını korumaya ve bu halleriyle halen gözde birer semt olarak kalmaya devam ediyorlar. Bunlardan bir tanesi kuşkusuz Emirgan. Boğaz kokulu semt Emirgan, hoş sokakları ve ruhuyla kendinizi dinlendirebileceğiniz özel bir ortam sağlıyor misafirlerine. Bir soluk almak ya da hoş tatlarla buluşmak isterseniz ise gitmeniz gereken yerlerinden başında gelen mekan Keyf-i Emirgan. Dünya mutfaklarından hoş tatları renkli ortamında sizlerle buluşturan mekanda kahveler ve tatlılar da en çok tercih edilen tatların başında geliyor. Size dostlarınızla bu özel ortamın tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Keyf-i Emirgan’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.