Menü – Kipos Balık
Menüden seçtiklerimiz
Salata
Kipos Salata
Peynirli Roka Salata
İnce Kıyım Peynirli Yeşil Salata
Koparma Salata
Çoban Salata
Balık
Balıklarımız günlük halden alındığı için çeşitler ve fiyatlar değişmektedir.
Lüfer Izgara
Mezgit Tava
Kalkan Tandır
Lagos Izgara
Dil Tava
Kırlangıç Menüyer
Deniz Levreği Tuzda
Mırmır Buğulama
Minekop Pirzola
Barbun Izgara
Kılıç Tranç
Yiyebildiğin Kadar Ye
Ayvalık Lokumu
Baby Kalamar Izgara
Ahtapot Beğendi
Deniz Mahsülleri Enginar Göbeğinde
(Fırında)
Yunan Peyniri
(Fırında)
Girit Böreği
Lagos Peyniri
Otlu Izgara Börek
Kalamar Tava
Deniz Mahsülleri Kavurma
Aperatifler
Lakerda
Soya Soslu Uskumru
(Adet)
Levrek Marin
Karides Avokado
(Adet)
Girit Ezme
Deniz Börülcesi
Ahtapot Söğüş
Fava
Kabak Çiçeği Dolması
Karides Söğüş
Tatlılar
İncir Tatlısı
Dondurmalı İrmik Tatlısı
Tahinli Volkanik
Haşhaş Tatlısı
Ayva Tatlısı
Kipos Balık hakkında daha fazla
Rustik mimarisi, meyve ağaçlarıyla dolu bahçesi ve lezzet dolu sofralarıyla sizleri bambaşka bir atmosfere sürükleyen bir mekan… Ayvalık’ın, Cunda’nın rüzgarını yüzünüzde ve tabaklarınızda hissetmeniz için Kipos kapılarını sizler için aralıyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Kipos Balık adlı restoranın park yeri var mı?
Kipos Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Kipos Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
İstanbul'un en nezih semtlerinden Koşuyolu'nda yemyeşil bir bahçe içindeki rustik mimariyle aslına uygun olarak yeniden dekore edilen tarihi binamızda, Ege ve Ayvalık'tan günlük gelen taze otlarımız, olta balıklarımız ve her daim taze deniz ürünlerimiz ve güleryüzlü personelimizle siz değerli müşterlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. . Yirmi beş yıllık tecrübemizle size sadece lezzet değil yeni bir felsefe öneriyoruz. Endüstriyel mutfağa ve hızlı tüketime karşı organik yerel tatları, sürdürülebilir bir tarım ve ekoloji ile Slow Food Felsefesini sunuyoruz, "Slow Food", iyi gıda, (Good) + Temiz Gıda (Clean) + Adil gıda (Fair) üçlemesinden oluşmuş ve bunun neticesinde restaurantımız "Sürdürülebilir Kaliteli Gıda" kavramına ulaşmayı benimsemiştir.
