Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Ümraniye
Kiraz Restaurant

Kiraz Restaurant

Türk

Ümraniye, Istanbul şehrindeki Kiraz Restaurant restoranının fotoğrafı
Kiraz Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kiraz Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
12:00 - 01:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00

Kiraz Restaurant hakkında daha fazla

2002 yılından itibaren siz değerli misafirlerimize sıcacık aile ortamında hizmet vermeye başladığımız Kiraz Bahçe Ev Yemeklerinin yanı sıra hemen yan binasında Kiraz Restaurant olarak farklı konseptle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.Yılların kazandırmış olduğu tecrübe ile hizmet ve lezzet kalitemizi Kiraz Restaurantta'da taşıyacak olan Kiraz ailesi pide,lahmacun ve kebap çeşitleriyle 2019 mart ayı sonunda hizmete başlıyor olacak ve siz değerli misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.Kiraz Restaurant'ta evininizin bahçesindeki keyfi yaşamaya devam edebileceksiniz.Kiraz Restaurant'ta alkol servisi bulunmaktadır. Cuma,cumartesi akşamları ise fasıl ve lezzetli yemekler ile eğlencenin tadına varabilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kiraz Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Kiraz Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Kiraz Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kiraz Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kiraz Restaurant restoranı neden bu kadar popüler? Türk yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Kiraz Restaurant restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Ümraniye yakınlarında yer alan Kiraz Restaurant, Türk gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Kiraz Restaurant mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!