Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maltepe
Kırmızı Barbekü

Kırmızı Barbekü

Dünya Mutfağı

4.0/6

1 değerlendirme

Maltepe, İstanbul şehrindeki Kırmızı Barbekü restoranının fotoğrafı
Kırmızı Barbekü için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kırmızı Barbekü hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Kırmızı Barbekü hakkında daha fazla

Küçükyalı’da lezzetin yeni adresi Kırmızı Barbekü, et severlere tadına doyulmaz bir ziyafet sunuyor. Masalarda kurduğu kırmızı barbeküleriyle enfes lezzetleri sizlere sunan bu özel mekan, sadece Küçükyalı’nın değil, Anadolu Yakası’nın en çok dikkat çeken mekanlarından biri. Özel tatları, tadına doyulmaz lezzetleri ve çok daha fazlası için sizler de Kırmızı Barbekü’ye davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Kırmızı Barbekü restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kırmızı Barbekü restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kırmızı Barbekü adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kırmızı Barbekü adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Kırmızı Barbekü restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Küçükyalı Turgut Özal Bulvarı’nda yer alan Kırmızı Barbekü dekorasyonu, atmosferi, servis anlayışı ve tabii ki muhteşem lezzetleri ile ziyaretçilerinden tam not alıyor. Ortasında barbekü bulunan kare masalardaki yerinizi aldıktan sonra güler yüzlü personeli sizinle ilgileniyor. Siparişleri beklerken bile bir et cenneti içinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Etler barbekünün üzerinde yavaş yavaş pişerken duman masanın üzerindeki kırmızı bacalardan çekiliyor ama ağız sulandıran kokunun bir kısmı ortama yayılıyor ve sabretmeyi zorlaştırıyor. Özel marine edilmiş pirzolasını mutlaka denemeniz gereken mekanın zeytinyağlıları da oldukça lezzetli. Şık manzara, kaliteli etler, şık ortam ve iyi servisin bir araya geldiği Kırmızı Barbekü’deki yerinizi hemen şimdi Quandoo üzerinden kolaylıkla ayırtabilirsiniz.