Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Rumelihisarı
Kiss The Frog

Kiss The Frog

Rumelihisarı, İstanbul şehrindeki Kiss The Frog restoranının fotoğrafı
Kiss The Frog için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kiss The Frog hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00

Kiss The Frog hakkında daha fazla

Hiçbir yerde karşılaşamayacağınız özgün tarifler ve klasik deniz ürünü lezzetlerinin yeniden yorumu Kiss the Frog’da karşınıza çıkıyor, sizlere müthiş bir lezzet masasına oturmak kalıyor! Ahtapot ızgaradan şaraplı midye tenceresine; deniz mahsulleri lahmacunundan baharatlı ızgara kalamara; sushi çeşitlerinden “ton tataki”ye kadar farklı tatlar Kiss the Frog’da karşınıza çıkıyor.
Sushi servisimiz Salı-Pazar 16.00-22.00 saatleri arasındadır.

Sıklıkla sorulan sorular

Kiss The Frog adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kiss The Frog adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca İtalyan, Japonca, Türk da sunar

Kiss The Frog restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Kiss The Frog restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Rumelihisarı'nda karşınıza renkli ahşap binasıyla çıkan Kiss the Frog, “en eğlenceli deniz ürünleri” lezzetlerini masalarınıza sunuyor. Gül Etker’in imzasını taşıyan, samimi ve sıcak bir atmosferde enfes deniz ürünleriyle konuklarını buluşturan Kiss the Frog’da, mekana özel özgün lezzetlerle karşılaşmanız mümkün. Ahtapot ızgara, ton balıklı pizzası ton tataki, şaraplı midye tenceresi, sashimi, deniz mahsulleri lahmacunu, baharatlı ızgara kalamar, sushi çeşitleri ve çok daha fazla lezzet; mekandaki karşınıza çıkan ve lezzet şölenini oluşturan tatlar. Geniş içecek çeşitleri ve tatlılar da Kiss the Frog’un olmazsa olmazlarından. Eğer sizler de Kiss the Frog’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.