Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Çekmeköy
Kmyon

Kmyon

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama49

Çekmeköy, İstanbul şehrindeki Kmyon restoranının fotoğrafı
Kmyon için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kmyon hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
Kapalı
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00

Kmyon hakkında daha fazla

Ümraniye İdealist Park Avm’nin içinde, Mersin’in enfes tatlarını bulabileceğiniz özel bir yer Kmyon… Taş fırın kahvaltısı, tantuni, Tarsusi, taş fırın künefe ve daha pek çok lezzet Kmyon’un özenle hazırladığı tatların başında geliyor. Sizlere güneyin bu enfes tatlarını usta ellerden deneyimlemek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kmyon adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kmyon adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar

Kmyon restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kmyon restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kmyon restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İdealistpark Türkiye’nin en ideal alışveriş merkezi olma iddiasıyla yola çıkan ve bünyesinde bir çok lezzet noktası barındıran AVM’lerden biri. Kmyon da özenle seçilmiş bu lezzet noktalarından biri. Güney mutfağının harikaları; taş fırın kahvaltı, tantuni, Tarsusi lahmacun, pittalar (peynirli, kaşarlı sucuklu), çıtırık patates, köylü patates, salatalar, taş fırın künefe gibi birbirinden lezzetli ağız sulandıran tatlarla ziyaretçilerini mest eden bir mekan Kmyon Lezzet İşleri. Gerek yiyecek menüsü gerek dekorasyonu açısından iyi düşünülmüş bir konseptle karşımıza çıkan Kmyon kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam yemeği seçenekleri için olduğu kadar ufak atıştırmalıklar için de mutlaka denenmesi gereken bir mekan. Lezzeti, servisi ve atmosferi ile ziyaretçilerinin yüzünü güldüren Kmyon Lezzet İşleri’ndeki masanızı hemen şimdi Quandoo üzerinden ayırtabilirsiniz.