Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Alsancak
Kordon Yengeç Restaurant

Kordon Yengeç Restaurant

Balık

Alsancak, İzmir şehrindeki Kordon Yengeç Restaurant restoranının fotoğrafı
Kordon Yengeç Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kordon Yengeç Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Friday
09:00 - 00:30
Saturday
09:00 - 00:30
Sunday
09:00 - 00:30
Monday
09:00 - 00:30
Tuesday
09:00 - 00:30
Wednesday
09:00 - 00:30
Thursday
09:00 - 00:30

Kordon Yengeç Restaurant hakkında daha fazla

İzmir’in kalbi Alsancak’ta, gerçek bir Ege sofrasına kurulmanın hayali hiçbir zaman sönmez. Kordon Yengeç Restaurant, Ege’nin hediyelerini farklı sunum ve tariflerle renklendirerek hayallerden çıkmayacak sofralar yaratmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Kordon Yengeç Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kordon Yengeç Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kordon Yengeç Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Kordon Yengeç Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Kordon Yengeç Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ege’nin kokusunu içinize doya doya çekebildiğiniz yerlerden Alsancak’ta, lezzetin ve muhabbetin tadını çıkarabileceğiniz özel bir yer arayışındaysanız fazla uzağa gitmenize gerek yok. 2011 yılından beri misafirlerini özenle ağırlayan Kordon Yengeç Restaurant, gerçek bir Ege sofrasına kurulmanız için hiçbir gayretten kaçınmadı. Ahtapot tandır, istiridye soslu levrek, kremalı soslu yengeç, ananaslı mangolu balık gibi özel lezzetlerle tanışabileceğiniz Kordon Yengeç Restaurant’ta gerek meze anlamında gerek taze balıkların farklı sunumlarıyla özel sofralara oturmanız mümkün. Yengeç salonu, bahçe ve güverte salonuyla toplamda 350 kişiye kadar hizmet verebilen Kordon Yengeç Restaurant, her türlü davet, kutlama, iş yemeği ve organizasyon için de gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir mekan. Eğer sizler de Kordon Yengeç Restaurant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.