Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Köşebahçe Döner & Kebap

Köşebahçe Döner & Kebap

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama19

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Köşebahçe Döner & Kebap restoranının fotoğrafı
Köşebahçe Döner & Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Köşebahçe Döner & Kebap hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Friday
10:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
10:00 - 23:00
Monday
10:00 - 23:00
Tuesday
10:00 - 23:00
Wednesday
10:00 - 23:00
Thursday
10:00 - 23:00

Köşebahçe Döner & Kebap hakkında daha fazla

Köşebaşı lezzet avcılarının yakından tanıdığı Köşebahçe Restaurant Beşiktaş’ın merkezinde, Çırağan Caddesinin hemen girişinde bulunuyor. Metrelik kebapların, enfes sakatatların, sıcakların ve pek çok lezzetin özenle hazırlandığı mekanda Adana mutfağının zengin et çeşitlerini deneyimlemeniz mümkün.

Sıklıkla sorulan sorular

Köşebahçe Döner & Kebap adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Köşebahçe Döner & Kebap adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Köşebahçe Döner & Kebap adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Köşebahçe Döner & Kebap adlı restoranın park yeri yoktur.

Köşebahçe Döner & Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ülkemizin et konusunda en önemli değerlerinden biri olan Adana mutfağı İstanbul’da da oldukça yaygın ve sevilen bir tercih oluşturuyor. Özenle seçilen etler, pişirme yöntemleri ve sofraya gelen izzet-i ikram Adana mutfak kültürünün üç önemli noktası. Köşebahçe restoran da bu değerlere uygun bir sofra hazırlıyor. Sofraya oturduğunuzda hemen acılı ezme ve salata gibi ikramlarla karşılanıyorsunuz. Kebapları oldukça diri ve lezzetleri olan mekanda isteyenler çok kişilik metrelik kebaplar da yaptırabiliyor. Geniş bir menüye sahip Köşebahçe Restaurant’ta acılı ve acısız kıyma kebaplarının yanı sıra Avşar kebabı, kokoreç, işkembe çorbası, paçanga böreği gibi bolca seçenek arasından canınızın ne çekiyorsa sipariş etmeniz mümkün. Yüksek fiyat/performans oranı ile de cebi zorlamayan mekanı öğrenciler de sıkça tercih ediyor. Siz de Beşiktaş merkez yakınlarında kebap yiyecek bir yer arıyorsanız Köşebahçe Restaurant’ı deneyebilirsiniz.