Köşebalık

Önerilen restoranlar
Burası yerine rezerve edebileceğiniz 5 başka Restoran:

Seven Hills Restaurant

Sultanahmet
Balık Restaurantları
3.3/67
Seven Hills Restaurant

Beluga Balık

Ataşehir
Balık Restaurantları
4.2/610
Beluga Balık

Köşebalık hakkında

Kurulduğu günden beri toprağın bize verdiği doğal ürünleri Osmanlı mutfağındaki etnik bileşimleri ile harmanlayarak sunan, geleneksel mutfak kültürümüzü yaşatan Köşebaşı, yıllara dayanan lezzet ustalığıyla, alışkanlığa dönüşecek yeni bir mekan olan Köşebalık'ı yarattı. Köşebalık, denizlerle çevrilmiş Türkiye’ye özgü, geleneksel bir bolluk ve bereket anlayışından esinlenilerek kuruldu. Ege ve Akdeniz’e ait benzersiz tatları, denize ve doğaya olan tutku ile birleştiren Köşebalık'ta, her şey zamanında, doğal ve taptaze sunuluyor. Doğallığın ve tazeliğin her mevsim korunabilmesi için Köşebalık’ta sabit bir menü bulunmuyor. Onun yerine günün yemekleri her gün kara tahtalara yazılacak ve müşteriler siparişlerini bu kara tahtalarda yazan menülerden seçecek. Kendi müdavimlerini yaratacak Köşebalık’ta menü mevsimine hatta gününe göre değişiklik gösterecek.

Açılış Saatleri

Şimdi açık - Kapanış saati 04:00
Tuesday
11:30 - 04:00
Wednesday
11:30 - 04:00
Thursday
11:30 - 04:00
Friday
11:30 - 04:00
Saturday
11:30 - 04:00
Sunday
11:30 - 04:00
Monday
11:30 - 04:00

Adres

Köşebalık
Bağdat Caddesi, No:No:235/1
27069 Göztepe/İstanbul

Menüden Seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Başlangıçlar

Pilaki

Levrek Marin

Patlican Salata

Köşebalık, İstanbul hakkında daha fazla bilgi

Klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak bir devrim yaratan ve geleneksel Türk mutfağında değişimin öncülerinden biri olan Köşebaşı, 1995 yılından bu yana Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern bir sunumla günümüze taşıyor. Dünya standartlarında hizmet kalitesiyle misafirlerine özel lezzet deneyimleri sunan Köşebaşı, bugün, 3 kıtada, 9 ülkede, toplam 30 restoranıyla özgün yemek kültürünü yansıtmaya devam ediyor. Kurulduğundan bu yana dünya çapında ses getiren ödüllere ve başarılara imza atan Köşebaşı, 1999 yılında Conde Nast Traveller dergisinin 14 bin üyesi tarafından oluşturulan “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” listesinde Türkiye’yi temsil etti. 2001 yılında ise İspanya’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda “Uluslararası Turizm, Otelcilik ve Catering Endüstrileri” ödülüne “Geleneksel Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Restoran” olarak layık görüldü. 2003 yılında Time dergisinin “İstanbul’daki En İyi Kebap Restoranı” olarak sayfalarında yer verdiği Köşebaşı, misafirlerinin övgüleriyle adını tüm dünyaya duyurmayı sürdürüyor.

Köşebalık hakkında 0 değerlendirme