Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataköy
Köşebaşı Galleria

Köşebaşı Galleria

Ataköy, İstanbul şehrindeki Köşebaşı Galleria restoranının fotoğrafı
Köşebaşı Galleria için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Köşebaşı Galleria hakkında

Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Thursday
11:00 - 00:30
Friday
11:00 - 00:30
Saturday
11:00 - 00:30
Sunday
09:00 - 00:30
Monday
11:00 - 00:30
Tuesday
11:00 - 00:30
Wednesday
11:00 - 00:30

Köşebaşı Galleria hakkında daha fazla

Gelenekselliğin modernlikle buluştuğu, Türk mutfağının lezzet cümbüşünün eşsiz sunumla nezih bir atmosferde önünüze getirildiği Köşebaşı Galleria, unutulmaz yemek için en doğru adres.

Sıklıkla sorulan sorular

Köşebaşı Galleria restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Köşebaşı Galleria restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Köşebaşı Galleria adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Köşebaşı Galleria adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Biftek, Barbekü, Dünya Mutfağı da sunar

Köşebaşı Galleria restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ağzının tadını bilen ve Türk mutfağının tiryakisi olan bünyeler için her köşe başında binlerce seçenek var. Peki hangisi gerçekten istediğiniz lezzeti size verebilir? Zengin Türk mutfağının içinden en çok parlayanı bulup çıkarmak, özenle sunmak ince iş. İşte Köşebaşı Galleria, Tarsus ve Adana'nın lezzetlerini özenle sizlere sunuyor. Hem de nezih ortamında gerekli konforu sağlayıp, her şeyi titizlikle hazırlıyor. Üç ayrı kıtada hizmet veren Köşebaşı , profesyonelliğini ve kalitesini "Dünyanın En İyi 50 Restaurantı" listesinde Türkiye'yi temsil ederek de kanıtlamış oldu. Enfes lezzetlerinin başında gelen Tarsusi Kebap, gavurdağı, taş fırında lahmacun ve patlıcanlı pide, mekanın en gözde tatlarının başında geliyor. Tadı damağınızda kalacak mutlu anılar ve lezzetleri birleştirip, dostlarınız ve ailenizle Köşebaşı'nda enfes bir akşam geçirmek için Quandoo'dan rezervasyon yaptırmanız yeterli.