Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Merkez
Küba Restaurant & Bar

Küba Restaurant & Bar

Merkez, Bodrum şehrindeki Küba Restaurant & Bar restoranının fotoğrafı
Küba Restaurant & Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Küba Restaurant & Bar hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
07:00 - 04:00
Saturday
07:00 - 04:00
Sunday
07:00 - 04:00
Monday
07:00 - 04:00
Tuesday
07:00 - 04:00
Wednesday
07:00 - 04:00
Thursday
07:00 - 04:00

Küba Restaurant & Bar hakkında daha fazla

Bodrum’da gece eğlencesinin vazgeçilmez mekanlarından Küba, yıllardır değişmeyen deneyimli kadro ve yepyeni dekorasyonuyla,özellikle yazlara damgasını vuruyor. Zengin mutfağıyla günün her saati yemeklerini tadabilir, sohbetleri bölmeyen müzikle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Küba Restaurant & Bar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Küba Restaurant & Bar restoranında açık havada oturma alanı var.

Küba Restaurant & Bar restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Küba Restaurant & Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Küba 1997 yılında, 150 yıllık bir binanın restore edilmesiyle kurulmuş bir mekan olup, binanın içi ve bahçesinde yaz kış yerli ve yabancı konuklarına hizmet veriyor. Mekan, 2014 başından beri bahçede yapılan tadilat sonucu yepyeni yüzü ile konuklarını bekliyor. Menüsünde Akdeniz mutfağı, taze balık ve et çeşitleri barındıran mekan, barında da zengin içecek çeşitlerine sahiptir. Toplu organizasyonlar ve iş yemekleri için de Küba sizlere mükemmel bir ortam sunar. Toplu organizasyonlarınızda menüden seçeceğiniz yemeklerin yanında tecrübeli şeflerle size özel menüler de hazırlanbiliyor. Akşamüzeri şehrin kalbinde, Kale manzarası karşısında, oldies müzikler, jazz ve klasik müzik eşliğinde dostlarınızla sohbet edebilir, denizden esen rüzgarın tadını çıkarabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yükselen volümle gece kulübüne dönüşen Küba'da DJ'ler ve canlı müzik gruplarıyla gecenin ritmini tutmak için sizler de Küba'ya davetlisiniz.