Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beykoz
Küçüksu Kasrı

Küçüksu Kasrı

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama19

6/6

1 değerlendirme

Beykoz, Istanbul şehrindeki Küçüksu Kasrı restoranının fotoğrafı
Küçüksu Kasrı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Küçüksu Kasrı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Thursday
09:00 - 02:00
Friday
09:00 - 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00

Küçüksu Kasrı hakkında daha fazla

Boğaza sıfır konumda, 150 yılı aşkın süredir şehrin yaşamını güzelleştiren özel bir yapının içinde tadı damağınızda kalacak lezzetlerin adresi... Küçüksu Kasrı Cafe, Sultan Abdülmecid zamanında yapılan göremli kasrın içinde sabah kahvaltısından balık çeşitlerine dek geniş bir yelpazede lezzetlerini sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Küçüksu Kasrı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Küçüksu Kasrı adlı restoranın park yeri yoktur.

Küçüksu Kasrı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Küçüksu Kasrı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Küçüksu Kasrı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Boğaziçi’nde, Küçüksu ile Göksu Derelerinin arasındaki alanda bulunan Küçüksu Kasrı’nın bulunduğu yörenin yerleşim tarihi Bizans dönemine dek iniyor. Bugünkü kasrı yaptıran ise Sultan Abdülmecid... 1857 yılında yapımı tamamlanan Küçüksu Kasrı, diğer saray yapılarının tersine yüksek duvarlarla değil, dört yönde kapısı olan ve döküm tekniğiyle yapılmış zarif demir parmaklıklarla çevrilidir. Oda ve salonlar değerli sanat eserleriyle döşenmiş, Avrupa’dan sipariş edilen mobilyalara yer verilmiştir. Alçı kabartma ve kalemişi süslemeli tavanları, bir şömine müzesini andıran birbirinden farklı renk ve biçimde İtalyan mermerleriyle yapılmış şömineleri, her bir odada ayrı süslemeli ve ince işçilikli parkeleri, Avrupa üsluplarındaki mobilyaları, halı ve tablolarıyla zengin bir sanat müzesi niteliğindeki Küçüksu Kasrı, 1996 yılında yeniden müze-saray olarak ziyarete açılmıştır. Kasrın hemen yanı başındaki iskele, çeşme meydanı ve özgün bahçenin geçmişte olduğu gibi halkın eğlenip dinlenebildiği bir mesire kimliğine kavuşturulması amacıyla kurulan kafesinde bu özle atmosferin tadını çıkarabilir, özel lezzetlerle unutulmaz zaman geçirebilirsiniz.