Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bakırköy
Kütük Ev Restaurant

Kütük Ev Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama25

Bakırköy, İstanbul şehrindeki Kütük Ev Restaurant restoranının fotoğrafı
Kütük Ev Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Kütük Ev Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:30
Tuesday
08:00 - 00:30
Wednesday
08:00 - 00:30
Thursday
08:00 - 00:30
Friday
08:00 - 00:30
Saturday
08:00 - 00:30
Sunday
08:00 - 00:30
Monday
08:00 - 00:30

Kütük Ev Restaurant hakkında daha fazla

İlk görüşte bir dağ evini andıran, iç dekorasyonu ve dıştan bakıldığında bu hissi de destekleyen Kütük Ev, böylesi özle bir atmosferi İstanbul’un ortasında konuklarına sunmasıyla farkını ortaya koyuyor. Hoş bahçesinde sabah kahvaltılarından dünya mutfağı lezzetlerine, içeceklerden nargile çeşitlerine dek pek çok çeşitle karşılaşabileceğiniz Kütük Ev’de, şehrin gergin atmosferini üzerinizden lezzet dolu çeşitlerle atmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Kütük Ev Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Kütük Ev Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Kütük Ev Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Kütük Ev Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Kütük Ev Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’da şehrin ortasında, Bahçelievler’de sizi içinden bulunduğunuz ortam ve ruhu halinden koparıp farklı bir dünyanın içerisinde bırakan özel bir yer var: Kütük Ev… Saniyeler içinde farklı ortamını sizlere hissettiren mekan ilk bakışta bir dağ evini andırıyor. Hem iç mekanı hem de dış taraftaki ortamıyla bu hissi kuvvetlendiren mekan, sizlere huzur dolu bir atmosfer sunmanın keyfini yaşıyor. Kütük Ev’in menüsünde kahvaltı çeşitleri, omletler, menemenler, sandviçler, pizzalar, makarnalar, ızgara çeşitleri ve çok daha fazlası sizlerle buluşuyor. Nargile çeşitleri de mekanda kullanılabiliyor. Eğer sizler de Kütük Ev’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.